Közélet

Szerbiába látogat Schmitt Pál

Szerbiába látogat Schmitt Pál

2011. február 15., kedd
Szerbiába látogat Schmitt Pál

Schmitt Pál köztársasági elnök február 16-17. között látogatást tesz a Szerb Köztársaságban, ahol egyebek közt a szerb köztársasági elnökkel és a miniszterelnökkel találkozik - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) hétfőn az MTI-t.

Schmitt Pál

szerdán először

Boris Tadić

szerb köztársasági elnökkel folytat négyszemközti megbeszélést, majd közös sajtónyilatkozatot tesznek a Szerbia Palotában. Szerdán délután a magyar államfő

Mirko Cvetković

, a Szerb Köztársaság miniszterelnökével folytat megbeszélést, majd a Szerb Köztársasági Nemzetgyűlés elnökével találkozik. Másnap, csütörtökön, Schmitt Pál köztársasági elnök először

Egeresi Sándorral

, a Vajdaság Tartomány Képviselőházának elnökével találkozik, utána megbeszélést folytat a Vajdaság Tartomány kormányfőjével. Csütörtök délután a magyar államfő megtekinti az épülő Európa Kollégiumot, ellátogat a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumba, a Kosztolányi Dezső Színházba, valamint a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.