Közélet

A vásárhelyi „szégyentábla” után a „mintalista” is nyilvános

A vásárhelyi „szégyentábla” után a „mintalista” is nyilvános

2010. július 16., péntek
A vásárhelyi „szégyentábla” után a „mintalista” is nyilvános

Nyilvánosságra hozza Hódmezővásárhely azok neveit is, akikkel a város a közcélú foglalkoztatásban példaértékű és eredményes együttműködést tudott megvalósítani - közölte Göbl Vilmos, a polgármesteri hivatal sajtóreferense.

A város honlapján a

www.hodmezovasarhely.hu

címen Hódmezővásárhely nyilvánosságra hozza azon 150 polgár nevét, akik a város támogatást kérték, és nem csupán éltek a közcélú foglalkoztatásban számukra felajánlott munkalehetőséggel, de tartósan kimagasló teljesítményükkel, pontos, megbízható munkájukkal, aktív, kezdeményező hozzáállásukkal eredményes és példaértékű együttműködést valósítottak meg, amiért a város köszönettel és elismeréssel tartozik. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata jelenleg 375 tartósan munkanélküli és rászoruló polgárnak biztosít munkalehetőséget a közcélú foglalkoztatás keretében. Mint ismeretes, Hódmezővásárhely önkormányzata korábban olyan listát hozott nyilvánosságra a honlapján, amelyen feltüntette azoknak az adatait, akik visszaéltek a város által nyújtott támogatásokkal.

Lázár János

, a város fideszes polgármestere később kijelentette, nem távolítják el a listát. A polgármester lépését a Lehet Más a Politika is bírálta,

Scheiring Gábor

, LMP-s országgyűlési képviselő nyílt levélben invitálta vitára a politikust, amelyet Lázár el is fogadott, és Hódmezővásárhelyre hívta a politikust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.