Hírzóna

Csütörtökön többször is riasztották a tűzoltóságot

Csütörtökön többször is riasztották a tűzoltóságot

2024. február 2., péntek
Csütörtökön többször is riasztották a tűzoltóságot

Négy ember rekedt egy műszaki hibás liftben csütörtökön reggel Szegeden, az Űrhajós utca egyik társasházában. A riasztást követően a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre. A liftkulccsal felnyitották a felvonó ajtaját, majd kisegítették az utasokat, közöttük egy mozgásában korlátozott embert is. Senki sem sérült meg - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Füstölt egy autó csütörtökön reggel Szegeden, a Vásárhelyi Pál úton. A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, majd hőkamerával vizsgálták át a járművet. Személyi sérülés nem történt. 

Összeütközött egy személykocsi és egy kisteherautó tegnap délután Szegeden, a Katona József utcában, a Rákóczi utcánál. A teherjármű az oldalára borult. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat. A mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták az utasokat, de senkit nem kellett kórházba szállítani. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.