Hírzóna

Mesemondó versenyt tartottak a domaszéki ovisoknak

Mesemondó versenyt tartottak a domaszéki ovisoknak

2024. január 26., péntek
Mesemondó versenyt tartottak a domaszéki ovisoknak

Január 25-én tartották a mesehét zárásaként a Domaszéki Kincskereső Óvoda mesemondó versenyét, melyen a Domaszéki Bálint Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is képviselte magát. 

 

 

A Domaszéki HírTér beszámolója alapján az iskolából zsűri tagként Kardosné Volford Klára, Szigeti-Varga Imola és az egyik leendő első osztályos tanárnő Török Gabriella vett részt, míg a másik leendő első osztályos tanárnő Mataisz Zsuzsanna is jelen volt az eseményen, aki üdvözölte a szülőket és elmondta, hogy ez az alkalom is egy lehetőség az óvodából-iskolába felkészítő foglalkozások mellett arra, hogy kicsit közelebb kerüljenek hozzájuk a leendő első osztályos, most még nagycsoportos ovisok. Szép számmal jelentkeztek a felhívásra a gyermekek, akik otthon szüleikkel gyakorolták kedvenc meséjüket, hogy részt vegyenek a megmérettetésen. 

A jelenlévők számos változatos, szép mesét hallhattak mindkét csoportban, a kis mesemondók nagyon bátran, ügyesen helyt álltak. A zsűritagok hosszas megfontolás után minden szereplőt megjutalmaztak, a legügyesebbek pedig a kistérségi óvodák mesemondó versenyére is továbbjutottak.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.