Hírzóna

Közel egymillió LEGO volt kiállítva Szegeden

Közel egymillió LEGO volt kiállítva Szegeden

2023. december 18., hétfő
Közel egymillió LEGO volt kiállítva Szegeden

Korábban a Szent-Györgyi Albert Agórában is vendégeskedett az a kiállítás, amely vasárnap kora este zárta be kapuit a Szeged belvárosában található Postapalota irodaház harmadik emeletén.

 

 

A szervező ezúttal társa nélkül, egyedül érkezett ezúttal, így a bemutatott gyűjtemény is kicsit kisebb volt, de azért még így megtöltött egy hatalmas termet a szegedi Postapalota harmadik emeletén - írja a Webrádió.

A kiállítás december 9-én vette kezdetét és egészen 17-ig tartott, hétköznap azonban csak csoportokat fogadtak. Az eredeti szettek mellett számos egyedi építményt is megcsodálhattak az érdeklődők, volt közte görög Parthenon, középkori vár, valamint a Circus Maximus kockákból megépített mása is.  

A vasárnap zárult kiállítás közel 1 millió LEGO kockát tartalmazott, melyek között az egyik legértékesebb a Gyűrűk Ura Völgyzugoly szett volt, amely jelenleg is kapható "potom" 200 ezer forintért.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.