Hírzóna

Egy vascsővel verte agyon barátját - hét évre ítélték el

Egy vascsővel verte agyon barátját - hét évre ítélték el

2023. november 23., csütörtök
Egy vascsővel verte agyon barátját - hét évre ítélték el

Hét év börtönbüntetéssel sújtotta első fokon a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki 3,5 millió forintért „megvásárolta” barátja élettársát, majd miután összevesztek, egy vascsővel agyonütötte a férfit. 

 

Az elkövető holttestet és a vascsövet elcsomagolta, majd elmondása szerint később autójával a Tiszához vitte, és Csanytelek közelében, a gátőrház melletti lejárónál, már az esti sötétben a folyóba dobta. A holttest, annak ellenére, hogy a folyómedret egészen Szegedig átvizsgálták, azóta sem került elő. 

A hatóságok az áldozatnak korábban átadott pénzt sem találták meg. A férfit emberkereskedelem és halált okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. A törvényszék döntött arról, hogy a férfi a szabadságvesztés kétharmadának letöltését követően bocsátható feltételes szabadságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.