Hírzóna

Egy hétköznapi hős: bérletet vett a kisfiúnak a buszsofőr

Egy hétköznapi hős: bérletet vett a kisfiúnak a buszsofőr

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 14., kedd
Egy hétköznapi hős: bérletet vett a kisfiúnak a buszsofőr

A Volánbusz közzé tett egy történetet, amely során egyik buszvezetőjük nem mindennapi dolgot tett a Szeged-Csongrád járaton. Az alábbi ügyről egy, az érintett járaton lévő utastól értesült a cég, aki köszönőlevelet küldött társaságnak.

 

 

 

 

Egy szeptemberi délutánon a Szegedről Csongrádra tartó járaton az autóbusz-vezetője, Buza Norbert segített egy középiskolás fiúnak, akit akkor ért meglepetés, amikor érvényesíteni akarta vármegyebérletét, de az Békés vármegyére szólt. A sofőr jelezte neki, hogy azzal sajnos ezen a járaton nem utazhat, mert az ellenőr mindkettőjüket megbünteti. A bérlet figyelmetlenségből szólt rossz vármegyére, a srác nagyon megijedt. Az autóbusz-vezető leültette és próbálta megnyugtatni, illetve telefonon igyekezett tájékozódni a lehetőségekről. Cserére sajnos nem volt mód, új bérletet kellett vásárolni, de a fiúnál nem volt pénz. Buza Norbert úgy döntött, megveszi neki az új bérletet, hogy rendben hazajusson. A fiú nagyon megörült, többször is megköszönte a jó cselekedetet.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.