Hírzóna

Ismét embercsempész okozott balesetet

Ismét embercsempész okozott balesetet

2023. augusztus 24., csütörtök
Ismét embercsempész okozott balesetet

Szerdán összesen 545 határsértőt tartóztattak fel az országban a rendőrök, határkerítés Csongrád-Csanád vármegyei szakaszán 205 embert fordítottak vissza. Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 16 csoportban 469 határsértőt találtak Ásotthalmon, Mórahalmon, Röszkén és Szegeden.

Az osztrák-magyar határt ellenőrző rendőrök a szegedi kollégáik jelzése alapján az M1-es autópályán próbáltak megállítani egy teherautót. A jármű vezetője, valamint 20 éves román állampolgárságú társa elmenekült a helyszínről, miközben egy osztrák rendőrautónak ütköztek, majd a vízelvezető árokba hajtottak. A balesetben senki sem sérült meg. Az embercsempészeket jelenleg is keresik. A kocsiban 22 migránst találtak.

Makón egy román nyerges vontatót állítottak meg, amit egy román férfi vezetett. A járműben a sofőrön kívül 5 külföldit találtak. A sofőr ellen eljárást indítottak, az illegális bevándorlókat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.