Hírzóna

Orbán Viktor: Tellér Gyula bajtárs, barát és mester

Orbán Viktor: Tellér Gyula bajtárs, barát és mester

2023. június 24., szombat
Orbán Viktor: Tellér Gyula bajtárs, barát és mester

Tellér Gyula bajtárs, barát és mester, ami a gyászban megjelenik, azok "nem az önsajnálat könnyei, egyszerűen csak a nagy harcost hiányoljuk" - mondta Orbán Viktor szombaton az Óbudai temetőben, a szociológus, műfordító, tanár, politikus temetésén mondott búcsúbeszédében.

Nehéz szívvel állok itt, mint a hajós, aki hirtelen ráeszmél, kihunyt a csillag, amelyhez útját évtizedeken át igazította - kezdte beszédét a kormányfő, majd azt hangsúlyozta: sok milliónyi becsületes magyar nem tudja, micsoda erők küzdelmei, malomkövei között élik életüket, csak néhányan tudják, értik, mi miért történik velünk és hazánkkal. Tellér Gyula ide, ebbe a körbe, hozzánk, a harcosok klubjához tartozott, ezért volt a bajtársunk. "A harc, amit vívunk jó harc, és bár nem tudjuk, mikor lesz vége, mindennap örülhetünk megnyert csatáknak" - fogalmazott a miniszterelnök.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.