Hírzóna

Katonai menetoszlopokra kell számítani a vármegyében

Katonai menetoszlopokra kell számítani a vármegyében

2023. június 23., péntek
Katonai menetoszlopokra kell számítani a vármegyében

Katonai menetoszlopokra kell számítani az ország több vármegyéjében - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel. Mint írták, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái június 24-én, szombaton 13.00 és 22.00 óra között katonai menetet hajtanak végre.

Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani az Újmajor - Veszprém Északi körgyűrű - 8. számú főút - M7 autópálya - M0 autópálya - M5 autópálya - M43 autópálya - 47. számú főút - Hódmezővásárhely útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Hangsúlyozták: a honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.