Hírzóna

Vízvezeték-meghibásodás a Körtöltés és Damjanich utca sarkán

Vízvezeték-meghibásodás a Körtöltés és Damjanich utca sarkán

2011. július 28., csütörtök
Vízvezeték-meghibásodás a Körtöltés és Damjanich utca sarkán

Július 26-án kora este a Körtöltés és Damjanich utca találkozásánál lévő körforgalom alatt egy elektromos kábel védőcsövének irányított út alatti átfúrása során megsérült egy 400 mm átmérőjű vízvezeték - tájékoztatott a Szegedi Vízmű Zrt.

A Vízmű szakemberei a meghibásodás által érintett területet feltárták, a hibaelhárítás folyik, a hibát várhatóan a mai napon kijavítják. Ezt követően kerül sor a feltárt rész feltöltésére és az útalap helyreállítására betonozással, ez várhatóan a jövő héten készül el. Az aszfaltozást követően – amely a betonalap kötési idejétől függően várhatóan augusztus 20-ig készül el – állhat helyre a közlekedési rend a körforgalomnál, addig részleges lezárás nehezíti a közlekedést. A meghibásodás nem okozott kiesést az ivóvíz szolgáltatásban - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.