Sport

Labdarúgás: szegedi rangadó az NB II nyitófordulójában Gyulán

Labdarúgás: szegedi rangadó az NB II nyitófordulójában Gyulán

2016. július 6., szerda
Labdarúgás: szegedi rangadó az NB II nyitófordulójában Gyulán
szs_labdarugas_futball_foci

Elkészítették a labdarúgó NB II idei szezonjának sorsolását: az első fordulóban a két szegedi együttes, a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a SZEOL SC rögtön egymással játszik.

Elkészítették a labdarúgó NB II 2016/17-es szezonjának párosításait: a bajnokságban két szegedi együttes szerepel, a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a feljutott SZEOL SC, a két gárda ráadásul az első fordulóban éppen egymással találkozik a nyitófordulóban a gyulai Grosics Akadémián. Az előző idényben az NB II-ben 10. helyen végzett Szeged 2011-Grosics Akadémia a szegedi rangadót követően az újonc Cigándhoz látogat, majd a Csákvárt fogadja. A SZEOL SC első hazai mérkőzését a szintén újonc Cegléd ellen játssza majd a SZVSE-stadionban augusztus hetedikén, majd a hétközi fordulóban Balmazújvárosra látogat.

Az NB II első öt fordulójának sorsolása

1. forduló Szeged 2011-Grosics Akadémia - SZEOL SC (július 31.) 2. forduló - SZEOL SC-Cegléd ; Cigánd-Szeged 2011-Grosics Akadémia (augusztus 7.) 3. forduló - Balmazújváros-SZEOL SC ; Szeged 2011-Grosics Akadémia-Csákvár (augusztus 10.) 4. forduló - Vác-Szeged 2011-Grosics Akadémia ; SZEOL SC-Budaörs. (augusztus 14.) 5. forduló - Soroksár-SZEOL SC ; Szeged 2011-Grosics Akadémia-Zalaegerszeg. (augusztus 21.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.