Bulvár

A Vidra utcai áltársasház sértettjeit keresi a rendőrség

A Vidra utcai áltársasház sértettjeit keresi a rendőrség

2016. január 13., szerda
A Vidra utcai áltársasház sértettjeit keresi a rendőrség

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya 06000/214/2015. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Egy magánszemély feljelentése alapján vizsgálja a rendőrség a Szeged, Vidra utca 5. szám alatti telekre tervezett 20 lakásos 4 üzlethelyiséges társasház ingatlanrészeinek értékesítésével kapcsolatos körülményeket. A lakásokat az interneten, hirdetőújságban és az építési telken kihelyezett táblán hirdették meg eladásra, azonban a társasház nem épült fel. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya kéri, hogy akiknek 2009. évben vagy azt követően magánszemély vagy gazdasági társaság értékesítette a kérdéses lakások vagy üzlethelyiségek bármelyikét, vagy azokat megvásárolni felkínálta, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.