Sport

Futsal: vereséggel zárta az évet az SZTE EHÖK SE

Futsal: vereséggel zárta az évet az SZTE EHÖK SE

2015. december 7., hétfő
Futsal: vereséggel zárta az évet az SZTE EHÖK SE
szte_ehok_godollo41_gs

Kikapott a listavezető otthonában az SZTE EHÖK SE: a meccs elején kapott gólok megpecsételték a szegediek sorsát, így Bullás Imréék szezonbeli második vereségüket szenvedték el.

A múlt heti rangadót megnyerve utazhatott az éllovas Kincsem Lovasparkhoz Tápiószentmártonba az SZTE EHÖK SE: azonban a szegediek a meccs elején nem tudták felvenni a ritmust a hazaiakkal, ennek következtében a kilencedik perc végén már 5-0 volt az állás a hazaiaknak, innentől kezdve pedig már a pontszerzés is nagy bravúrnak számított volna. A szépítés ugyan sikerült, és a második félidőben már szorosabb volt a meccs, de a korán összeszedett tetemes hátrányt már nem tudta eltüntetni az EHÖK SE, amely ezzel másodjára kapott ki a szezonban, azonban 27 pontjával a dobogó harmadik fokán töltheti a téli szünetet. A csapat legközelebb január 25-én Gyömrőn lép pályára.

Férfi futsal NB II, Keleti csoport, 13. forduló

Kincsem Lovaspark–SZTE-EHÖK 8–5 (5–2)

Tápiószentmárton, 150 néző. Vezette: Farkas Balázs, Futó Tamás. (Kozma Zoltán)

Kincsem Lovaspark:

Moczó - Ficsor, Besenyei, Laczkó, Vörös. Csere: Fülöp L., Tóth I., Főfai, Lovasi, Ködöböcz, Reiner.

Játékos-edző:

Vörös Péter.

EHÖK SE:

Tombácz – Bánóczki, Tóth A., Szentes-Bíró, Vellai.

Csere:

Nagy G. (kapus), Bullás, Makra, Deák, Fülöp T., Balogh Á., Csamangó, Csanádi.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Gól:

Besenyei (1',4',30'), Laczkó (8',9'), Ficsor (9'), Vörös (23'), Fülöp L. (29'), ill. Balogh Á. (35',37'), Deák (6'), Csamangó (24'), Vellai (27')

Sárga lap:

Fülöp L. (38') ill. Tóth A. (10'), Vellai (19').

Kiállítva:

Csamangó (28') Makra Zsolt:

"Az első tíz percben minden hibánkat és rutintalanságunkat kihasználta az ellenfél, gyakorlatilag ott eldőlt a mérkőzés. Utána próbáltunk felállni a padlóról és megközelíteni az ellenfelet, de a fontos lélektani pillanatokból rosszul jöttünk ki, és csak tisztes vereségre tudtunk kozmetikázni. Sajnos vereséggel zártunk, remélem, hogy a januári alapozással le tudjuk dolgozni a hatpontos hátrányt."

Nem sikerült a pontos évzárás a listavezető otthonában az SZTE EHÖK SE számára.http://szegedma.hu/?p=595029

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.