Sport

Kézilabda: Balogh Zsolt hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel

Kézilabda: Balogh Zsolt hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel

2015. június 15., hétfő
Kézilabda: Balogh Zsolt hosszabbított a MOL-Pick Szegeddel
pick_szeged_cegled_14_09_03_szs_balogh_zsolt

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt meghosszabbította a szerződését, így 2018-ig biztos, hogy a kétszeres magyar bajnok játékosa marad.

"

Balogh Zsolt

keretünk egyik meghatározó játékosa, így fontosnak tartottuk, hogy már a szezon kezdete előtt megállapodjunk vele. Az időtartamból is kiderül, hogy a jobbátlövővel hosszú távra tervezünk, ezért írtunk alá vele 3+1 éves szerződést, így 2018-ig biztos, hogy a játékosunk marad – nyilatkozta a szerződés aláírása után

dr. Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda Zrt. Igazgatóság elnöke" - olvasható a csapat

hivatalos honlapján

. "A csapat vezetése megkeresett, hogy tárgyaljunk a hosszabbításról. Korrekt ajánlatot kaptam, jól érzem magam a MOL-Pick Szegednél, remek a csapat, a szakmai stáb, így örömmel írtam alá a megállapodást. A Bajnokok Ligájában szép eredményeket értünk el, eljutottunk a legjobb nyolcig, tavaly megnyertük az EHF-kupát, ezek mind-mind szép sikerek. Úgy gondolom, hogy jövőre még jobbak leszünk, még tovább fejlődünk" - nyilatkozta Balogh Zsolt.

Két évvel meghosszabbította szerződését a szegedi csapattal Balogh Zsolt.http://szegedma.hu/?p=547247

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.