Sport

Kézilabda: az Orosháza ellen folytatja a rájátszást a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: az Orosháza ellen folytatja a rájátszást a MOL-Pick Szeged

2015. március 3., kedd
Kézilabda: az Orosháza ellen folytatja a rájátszást a MOL-Pick Szeged
pick_oroshaza03_gs

A felsőházi rájátszásban első hazai mérkőzését vívja szerdán este a MOL-Pick Szeged, Vadkertiék az Orosházát fogadják a bajnokság ezen szakaszának első hazai találkozóján.

Győzelemmel kezdte a rájátszást a Pick Szeged,

Juan Carlos Pastor

együttese a

Tatabánya otthonában aratott sikerrel

vett rajtot az alapszakaszt követően. Szerdán 18 órától az Orosháza érkezik az újszegedi sportcsarnokba, amellyel szemben sima győzelmet aratott az alapszakasz mindkét mérkőzésen a szegedi gárda,

Orosházán 39-25-re

, míg

itthon 35-25-re

tudott nyerni a Pick.

Online

Szerdán 18.00 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a MOL-Pick Szeged-Orosházi FKSE-Linamar férfi kézilabda NB I-es mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

A Tatabánya ellen visszatért az együttesbe a kisebb sérüléssel bajlódó

Zubai Szabolcs

, aki négy góllal vette ki a részét a pénteki győzelemből. „Igazából most kezdődik a bajnokság, így szoktuk mondani, ősszel is nagyon hiányzott a Veszprém a bajnokságból. Ha lehet ilyet mondani, ezek már tétmeccsek lesznek, biztos, hogy nem lesz egyszerű ez a menetelés, hiszen a bajnokik mellett a Magyar Kupában is várnak ránk meccsek, illetve hála istennek még a BL-ben is állunk, arra is készülnünk kell. Biztos hogy egy nehéz, de remélem, hogy jó időszak előtt állunk” - mondta el portálunknak a felépült beállós. A klubnál mondhatni BL-lázban égnek, hiszen március 13-án Németországban lesz a Rhein-Neckar Löwen elleni párharc első mérkőzése, majd nyolc nappal később, március 22-én lesz a visszavágó az újszegedi sportcsarnokban a német sztárcsapat ellen. „A lehető legnehezebbet kaptuk, ez egyértelmű. Láttuk, hogy két arcuk van, mert a Veszprémet otthon lemosták a pályáról, majd otthon a Vardartól nagyon nagy különbséggel kaptak ki. Úgy kell játszanunk ellenük, hogy lehetőleg a Vardar elleni arcukat hozzuk ki belőlük, én és a csapattársaim is úgy gondolják, hogy küzdenünk kell, hajtanunk kell, és lesz esélyünk a továbbjutásra” - fogalmazott a BL-nyolcaddöntővel kapcsolatban Zubai Szabolcs. A beállós elmondta, rendbe jött a combja, így korábbi sérülése már a múlté, és most úgy érzi, teljesen jó állapotban van. Viszont a válogatottban összeszedett egy bokasérülést, ami bár most nem hátráltatja, de várhatóan a szezon végén szükséges lesz egy tisztítás a bokájában. A MOL-Pick Szeged esélyesként várhatja az Orosházát szerdán este, a Békés megyeiek a rájátszás első körében Veszprémben szenvedtek 35-17-es vereséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.