Közélet

Hívószáma huszonhárom

Hívószáma huszonhárom

2014. augusztus 19., kedd
Hívószáma huszonhárom
tejivo_vacsora_gs

Sokak kedvenc helyén vacsorázott tegnap éjjel két jó barát Szegeden, a Somogyi utcai tejivóban. Hogy miért éppen itt? A válasz: ehhez volt kedvünk. Az ételt a 23-as hívószámra kapták.

Úgy kerek a történet, ha eláruljuk, ez nem ritkán fordul elő velük, mert együtt vagy külön-külön ide járnak ebédelni, vacsorázni, esetleg csak úgy spontán bekapni egy adag ételt, és suhanni tovább.

Kothencz János

polgármesterjelölt ezúttal nyolc tojásból készített tükörtojást rendelt néhány szelet sültszalonna-feltéttel. Két dolgot kérdeztünk tőle: hogy szerinte ez mennyire egészséges, és hogy evett-e már ezen a napon valamit. Az első kérdésre a nem tudom, a másodikra a nem emlékszem válasz érkezett. „Egészségesen táplálkozom, de időnként azért mint mindenki más, én is elcsábulok” – mondta, majd átadta magát a kulináris élvezeteknek. Barátja,

Mihálffy Béla

rántott sajtot majszolt sült krumplival. Neki is feltettünk egy kérdést: miért éppen krumpli!l? „Azért, mert szeretem” – felelte, és tekintetét Kothencz János tojásaira szegezte. Amíg tartott a vacsora, munkatársunk okos világunkban okostelefonon rákeresett az interneten, hogy vajon a számmisztika szerint mit jelent a huszonhárom. Nos: sikert, szerencsét és népszerűséget ígér!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.