Közélet

A szegedi törvényszék az SZTE ÁJTK karrier napján

A szegedi törvényszék az SZTE ÁJTK karrier napján

2014. április 8., kedd
A szegedi törvényszék az SZTE ÁJTK karrier napján
szteajtk

A Szegedi Törvényszék részt vett a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának 2014. április 3. napján megrendezésre került Karrier Napján, amelyen a potenciális elhelyezkedési lehetőséget biztosító hatóságok vezetői vettek részt.

A Karrier Napon

Tárkány-Szűcs Babett

, a törvényszék elnöke,

Kopasz Zsolt

, a Szegedi Járási Ügyészség vezetője,

Kopcsányi Katalin

, a Csongrád Megyei Közjegyző Kamara elnöke,

Kertész József

, a Csongrád Megyei Ügyvédi Kamara elnöke, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság humánpolitikai osztályvezetője adott tájékoztatást az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára az elhelyezkedési lehetőségekről. A törvényszék elnöke a magyar igazságszolgáltatás rendszeréről, a bíróságon tölthető szakmai gyakorlatról, a fogalmazói felvételi eljárásról, valamint a bíróvá válás folyamatáról, a bírói életpályáról tájékoztatta az érdeklődő fiatalokat, ezzel is hozzájárulva a bírói, igazságügyi alkalmazotti pálya megismertetéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.