Az újszülöttmentők javára gyűjtenek a Mars téri piacon

koraszulott_mento07_gsMárcius 8-án 7 és 12 óra között a Mars téri piacon várják az adományokat a komolyan megsérült mentőautó javítására.

Február 23-án szenvedett balesetet a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány koraszülöttet szállító mentőautója. Ahogy a sajtóban megjelent: az eddig is nehéz helyzetben lévő alapítvány munkáját ez a baleset tovább súlyosbította, hiszen a mentőautó komolyan megsérült, javításra szorul. A mentést egyelőre a meglévő 20 éves tartalék mentőautóval folytatják, mely azonban kora és műszaki állapota miatt hosszabb távon nem tudja biztonságosan ellátni ezt a nagyon fontos szakmai munkát.

A Szegedi Vásár és Piac Kft. és Gyimesi László, Szeged város tanácsnoka a nehéz helyzetben újra az újszülöttmentők mellé áll – tájékoztatott Erdei Péter ügyvezető. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautó-javítására és felszereléspótlására rendeznek jótékonysági adománygyűjtést: március 8-án (szombaton) 7 és 12 óra között a Mars téri piac nagycsarnoka előtt várják a hozzájárulásokat. A piac minden adományozónak kis ajándékkal is kedveskedik.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. kisember
    2014. március 6., csütörtök, 15:55
    Válaszolok

    Szerény a családi költségvetés, de valamennyit kiszorítunk.