Sport

Jégkorong: idegenbeli siker után ismét átrobogna a Szabadkán a Volán

Jégkorong: idegenbeli siker után ismét átrobogna a Szabadkán a Volán

2014. január 17., péntek
Jégkorong: idegenbeli siker után ismét átrobogna a Szabadkán a Volán
tiszvolan_hkvitez_mj 043

Szombat este 18 órától a HK Spartak Subotica ellen lép jégre a Tisza Volán SC a szerb élvonalban. A találkozó pikantériája, hogy egy hete már összefutottak a felek, akkor Szabadkán Kalocsa László tanítványai bizonyultak egy góllal jobbnak.

Hasonlóan a szerb U20-as válogatott elleni hazai derbihez, a Spartak ellen is egy végsőkig kiélezett összecsapást vívtak Bosnyák Márkóék, annyi különbséggel, hogy ezúttal már ők szerezték a mindent eldöntő gólt az utolsó pillanatokban. A sorsolás sajátosságainak köszönhetően alkalma nyílik a szegedi együttesnek, hogy rövid időn belül másodjára is két vállra fektesse riválisát. Nem lesz azonban egyszerű a feladat, hiszen a szabadkaiak kifejezetten kitartó együttesnek ígérkeznek, az odavágón háromszor is egyenlítettek, csupán

Michel Maslac

59:51-nél szerzett találatára nem akadt válaszuk.

Online

Szombaton 18 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tisza Volán SC - HK Spartak Subotica szerb élvonalbeli jégkorong-mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

Érdekesség, hogy a délvidéki klub és a Tisza Volán kifejezetten jó kapcsolatot ápol egymással, korábban indítottak közösen is csapatot, így talán ez alkalommal nem lesz olyan paprikás a hangulat a városi műjégpályán, mint két hete a divízió 2/B-s vb-re készülő szerb U20-as csapat ellen. Ez azonban – ismerve

Kalocsa László

alakulatát – aligha megy majd az iram rovására. A szombati csörtét a szokásoknak megfelelően ezúttal is ingyen tekinthetik meg az érdeklődők, illetve továbbra is jár mindenkinek a forralt bor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.