A magyar mezőgazdaság 2013-ban jobban teljesített, mint korábban

2013. december 31., kedd · Egy hozzászólás

A magyar mezőgazdaság 2013-ban jobban teljesített, mint a korábbi években, amit az is jelez, hogy a harmadik negyedévben tapasztalható 1,8 százalékos GDP-növekedéshez jelentős, csaknem 50 százalékos mértékben járult hozzá – mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az MTI-nek az ágazat 2013-as teljesítményét értékelve. Tovább »

Bizottság véleményezi a játékkaszinó-üzemeltetési ajánlatokat

2013. december 31., kedd · 3 hozzászólás

Háromtagú döntés-előkészítő bizottság véleményezi majd a játékkaszinók üzemeltetésére érkező ajánlatokat. Egyebek között ezt tartalmazza a nemzetgazdasági miniszternek a keddi Hivatalos Értesítőben megjelent utasítása. Tovább »

Több megyére figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

2013. december 31., kedd · Hozzászólok

A tartós, sűrű köd miatt több megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Tovább »

Január 1-jével nő a minimálbér és a nyugdíj

2013. december 31., kedd · 12 hozzászólás

Szerdától több, a családokat és a munkavállalókat is pozitívan érintő változás lép életbe: nő a minimálbér, a nyugdíj, bevezetik az gyed extrát és emelkedik a szociális és gyermekvédelmi dolgozók bére is – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel. Tovább »

Jövőre változnak a társasági adóra vonatkozó szabályok

2013. december 31., kedd · Egy hozzászólás

Jövőre több ponton változik a társasági adózás. Tovább »

A PC- alapú kasszák átállításának határideje kedden jár le

2013. december 31., kedd · Hozzászólok

A kereskedelemben üzemeltetett, számítógép alapú, úgynevezett nagykasszák online pénztárgépekre történő átállásának határideje december 31., de azoknál, akiknél még nem történt meg az átállás az adóhivatal az ellenőrzés során mérlegeli, hogy a kereskedő megtett-e mindent a határidő betartásáért. Tovább »

Csányi Sándor értékesítette bónuszrészvényeit

2013. december 31., kedd · Egy hozzászólás

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója 63 364 darab OTP részvényhez jutott a bankcsoport javadalmazási politikája keretében, amely részvényeket azonnal értékesített is – közölte a bank kedden a BÉT honlapján. Tovább »

Márciustól módosítások a lakásfinanszírozásban

2013. december 31., kedd · Hozzászólok

Több lakásfinanszírozási rendeletet is módosított a kormány a hétfői Magyar Közlönyben megjelent rendeletében, így kismértékben változtak a lakás-takarékpénztárra és a szocpolra vonatkozó szabályok is. Tovább »

Nyolcszázan búcsúztatták futva az óévet Boháccsal és Vajdával + FOTÓK

2013. december 31., kedd · 7 hozzászólás

SZS20131231_oevbucsuztato_futas_012Megközelítőleg nyolcszázan gyűltek össze a 2013-as esztendő utolsó napján a Móra Ferenc Múzeum elől induló óévbúcsúztató futásra, amelyen a résztvevők együtt versenyezhettek többek között Bohács Zsolttal, illetve Vajda Attilával. A rendezvényen jobbulást kívántak a súlyos sísérülést szenvedett Michael Schumachernek is.
Tovább »

Pótkerék alá rejtett kábítószert találtak Röszkén

2013. december 31., kedd · Hozzászólok

Több mint tíz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy macedón rendszámú autóban a pénzügyőrök Röszkén, a 32 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a sofőr ellen büntetőeljárást indítottak – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel. Tovább »

Következő oldal »