Csongrád megyére is figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

2013. november 30., szombat · Hozzászólok

Tizenkét megyére figyelmeztetést adott ki vasárnapra a várható tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Tovább »

December 4-én Szegedre látogat a lappföldi Mikulás

2013. november 30., szombat · Hozzászólok

mikulasMegérkezett Budapestre Joulupukki, a finn Mikulás, akinek a repülőgépe szombat délelőtt szállt le a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A lappföldi Mikulás idén is több magyar városba – így Szegedre is – ellátogat, hogy megajándékozza a gyerekeket. Tovább »

Újabb forrás a Pápai Hús beszállítóinak

2013. november 30., szombat · Hozzászólok

A de minimis (csekély összegű) kereten felüli tartozások rendezésére 400 millió forint kifizetéséről ír alá szerződéseket a Pápai Hús 1913 Kft. károsult élőállat-beszállítóival a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – jelentette be Győrffy Balázs, a kamara elnöke a pápai gyárban tartott sajtótájékoztatóján szombaton. Tovább »

Több mint a duplájára növelnék az ökológiai gazdálkodásba bevont területek nagyságát

2013. november 30., szombat · Hozzászólok

Több mint a duplájára növelnék az ökológiai gazdálkodásba bevont területek nagyságát az unió következő költségvetési időszakában – azaz 2014 és 2020 között – Magyarországon – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti, társadalmi és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szombaton Budapesten, a XXVI. biokultúra tudományos napon. Tovább »

Esélyteremtő modellprogramot indított a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

2013. november 30., szombat · Hozzászólok

Esélyteremtő modellprogramot indított a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a Somogy megyei Kastélyosdombón, ennek célja, hogy a krízishelyzetbe került családok egy többlépcsős rehabilitációs program eredményeként véglegesen elhagyhassák a szociális ellátórendszert. Tovább »

Kézilabda: csoportkörben a Pick Szeged az EHF-kupában + FOTÓK, VIDEÓ

2013. november 30., szombat · 4 hozzászólás

pick_benfica_mj1845 percen át kemény küzdelemre késztette a Picket a Benfica, azután a magyar csapat bedarálta a vendégeket, s továbbjutott az EHF-kupa csoportkörébe.
Tovább »

Hoffman Rózsa: a határon túli közösségek megmaradása a közösség erején múlik

2013. november 30., szombat · 3 hozzászólás

A köznevelésért felelős államtitkár szerint a határon túli közösségek megmaradása azon áll vagy bukik, hogy az individualista teljesítmény elérése vagy a közösséghez való tartozás lesz-e az erősebb. Tovább »

Egyre több felajánlás érkezik a közmédia kampányára

2013. november 30., szombat · Egy hozzászólás

Egyre több felajánlás érkezik a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányára, amely ebben az évben a Katolikus Karitász munkáját támogatja. A budapesti Magyar Szentek Templomának plébániáján szombaton már elkezdődött a felajánlások egy részének csomagolása. Tovább »

Labdarúgás: Geiger mesterhármasával nyert a Szeged-Grosics + FOTÓK

2013. november 30., szombat · 18 hozzászólás

monor_szeged2011_12_gsLendületesen indult, rövidzárlattal folytatódott, végül Geiger-parádéval lett magabiztos győzelem a monori derbi.
Tovább »

Hadházy Ákos az LMP-vel folytatja a politizálást

2013. november 30., szombat · Egy hozzászólás

Hadházy Ákos az LMP színeiben folytatja a politikai munkáját – jelentette be Keresztes László Lóránt pártigazgató szombaton, budapesti sajtótájékoztatón. A korábban fideszes önkormányzati képviselő ugyanakkor nem lépett be az ellenzéki pártba. Tovább »

Következő oldal »