Death Metal fesztivál Szegeden

junglerotAugusztus 15-én Szegeden koncertezik a Jungle Rot nevű amerikai sztárbanda, mellettük öt másik együttes izzítja a fémzenét a Club Noir színpadán!

A Jungle Rot neve bizonyára nem cseng ismeretlenül a magyar death metalos füleknek, mint ahogy a zenéjük sem, de eddig legfeljebb külföldi fesztiválokon lehetett őket elkapni, Magyarországon még véletlenül sem jártak. A militarista death metaljával a kvartett egészen a Victory Recordsig küzdötte fel magát, és végre a két évtizede működő zenekar magyar állomásokat is beiktatott a turnéjába, amivel Szegedet augusztus 15-én érik el.

Mielőtt még a wisconsiniak elfoglalnák a Club Noir színpadát, 5 zenekar fogja bemelegíteni a termet. A The Beast Within most jött ki egy új dallal, amit Simi csinált meg nekik a No Silenceben. A dal alapján élőben is érdemes lesz lecsekkolni a srácokat. Első ízben jár Szegeden a várpalotai Visioned Frailty, amely zenekart a Without Faceben és Septicmenben is megfordult Márton Péter alapított 2010-ben. Az Ashen Epitaphot sokszor láthattátok már Szegeden, remélhetőleg ugyanolyan jó bulit adnak majd, mint az emlékezetes, nyár eleji, teltházas Ashen Epitaph-Sin Of God bulin, ami Hórmezővásárhelyen volt. Az idei év utolsó magyarországi koncertjét adja augusztus 15-én a Sin Of God, külföldi turnék és lemezírás miatt a legközelebbi magyar dátuma a zenekarnak csak egy nagyon nagy budapesti, február eleji fesztivál lesz. A Jungle Rottal eljön a svéd Grandexit is, aki szereti a skandináv típusú fémzenét, az biztos megtalálja a számítását velük.

Jungle-Rot-Promo

Az 1200 Ft-os belépő pedig “szuperdiszkont” árnak tekinthető egy ilyen minifesztiválért. Részleteket a rendezvény Facebookos oldalán olvashattok!

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. prezli
    2013. augusztus 14., szerda, 06:30
    Válaszolok

    ez ilyen hörgős zene?