Sport

Labdarúgás: hárommal vezetett, mégis kikapott az Ásotthalom

Labdarúgás: hárommal vezetett, mégis kikapott az Ásotthalom

2013. július 20., szombat
Labdarúgás: hárommal vezetett, mégis kikapott az Ásotthalom
labdarugas_asotthalom_01_mj

Hiába tett szert több gólos előnyre az Ásotthalom kiskunhalasi edzőmeccsén, a végén mégis a hazaiak örülhettek.

Az első, megyei felkészülési mérkőzésén az FK 1899 Szegeddel 3-3-as döntetlent játszó Ásotthalom ezúttal a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő, az elmúlt szezonban a 13 csapatos mezőnyben a 12. helyen záró, de megyei élvonalbeli tagságát megőrző Kiskunhalas otthonában lépett pályára. Ragyogóan kezdtek a Csongrád megyeiek, akik

Csáki, Török

és

Hatvani

találataival már az első húsz perc végén 3-0-ra vezettek. Azonban a meglehetősen foghíjas, egyetlen cserével játszó vendég alakulat fokozatosan fáradt el, s szünetig a hazaiak feltámadtak, s két góljukkal szorossá tették a találkozót, amit aztán a második félidőben újabb két találattal meg tudtak fordítani 4-3-ra. Bár az Ásotthalom is számos helyzetig eljutott, a dekoncentráltság miatt ezek a lehetőségek kihasználatlanok maradtak, így a hazaiak vonulhattak győztesen öltözőbe.

Hevesi Tibor

legénysége legközelebb július 30-án, kedden, 18 órától játszik, ezúttal hazai pályán fogadva a szintén szomszéd megyebeli Tompa együttesét.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Kiskunhalasi FC - Ásotthalom TE 4-3 (2-3)

Kiskunhalas, Városi Sportpálya.

Ásotthalom:

Ábrahám - Bogdán, Rencsár, Somlyai, Bokányi, Kiszner, Malatinszki, Baji R., Török, Csáki, Hatvani.

Csere:

Németh.

Edző:

Hevesi Tibor.

Ásotthalmi gólszerzők:

Csáki, Török, Hatvani. Hevesi Tibor:

"Jól kezdtünk, de aztán fokozatosan elfogytunk erőnlétileg, és a helyzeteinket sem tudtuk később kihasználni. A mai teljesítménynél többet vártam, sajnos csak egy félidőn keresztül tudtunk koncentrálni. Van még mit javulnunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.