Sport

Labdarúgás: a Szeged 2011-től már 11 játékos biztos távozik (FRISSÍTVE)

Labdarúgás: a Szeged 2011-től már 11 játékos biztos távozik (FRISSÍTVE)

2013. június 20., csütörtök
Labdarúgás: a Szeged 2011-től már 11 játékos biztos távozik (FRISSÍTVE)
ujpest_szeged_2011_33_gs

Ulvicki, Jovánczai, Radnai és Tóth Imre is a távozók között – a Szeged 2011 jövőjéről, további változásokról pénteken lesz hivatalos nyilatkozat.

A csapat

honlapján

megjelent friss hír, hogy több labdarúgótól elköszön a klub. Egyelőre tizenegy játékos távozása vehető biztosra, ők a következők:

Ulvicki Mihály, Jovánczai Zoltán, Farkas Zoltán, Nenad Dedic, Slavisa Stipancevic, Marian Timm, Daniel Gomez, Tóth Imre, Trepák Attila, Radnai György, Varga Bence.

Ugyancsak távozik az egyesülettől

Gálhidi György

vezetőedző, valamint

Bakó Tibor

kapustréner. Az erősítéseket illetően zajlanak a tárgyalások, s elsősorban fiatalokra szeretne támaszkodni a klub, persze, szükség lesz néhány jó mentalitású, a tehetségeket segítő rutinosabb futballistára is.

Korábban írtuk:

Ahogy azt már megírtuk,

a Kisvárda elleni vereség

, után

kedden találkoztak a játékosok a vezetőséggel

a SZVSE-pályán. Információink szerint a futballistáknak az NB III-as indulás esetén – még zöld asztalnál nyílhat esély NB II-es jogra, ott június 24-e a nevezési határidő, így konkrétabb fejlemények a jövő héten várhatóak – amatőr szerződéseket ajánlanak fel, komoly fiatalítás is várható. Gőzerővel folynak a tárgyalások az egyesület játékosai és a csapatvezetés között, a klub csütörtökre ígért tájékoztatást, aminek az időpontja legfrissebb értesüléseink szerint péntekre módosult. Ami a csapat városi finanszírozásával kapcsolatban már biztos, hogy a klub és az önkormányzat közötti hatályos, jelenleg érvényes támogatási szerződés szerint július 1-jétől a Szeged 2011 akkor veheti fel az éves támogatás második felét, a közel 20 millió forintot, ha legalább a nemzeti bajnokság második vonalában szerepel. Információink szerint azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az NB III-ban városi források nélkül maradnak a kék-feketék. Úgy tudjuk, minden politikai erőben megvan a szándék arra, hogy valamennyi támogatás a harmadik vonalban is jusson a Szeged 2011-nek, még ha természetesen nem is akkora nagyságrendben, mint a másodosztályban. Erről is a következő hetek során születhet majd döntés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.