Bulvár

Megalakult a Filo Team Állatvédő Egyesület

Megalakult a Filo Team Állatvédő Egyesület

2013. március 6., szerda
Megalakult a Filo Team Állatvédő Egyesület

A szegedi Filó Andor a kilencvenes években a kick-boxban elért kimagasló eredményeivel vált a sportélet ismert figurájává. Az elmúlt évektől lelkes környezet- és állatvédőmunkájának köszönhetően a bajba került állatok életének megmentésével is foglalkozik. Feladata sajnos van bőven, így egy évnyi előkészület után nemrég bejegyzésre került az Andor nevével fémjelzett állatvédő egyesület - olvasható a szervezet közleményében.

A szegedi székhellyel létrejött egyesület tágabb térségben (országosan) folytatja nélkülözhetetlen munkáját. Nincs unalmas hétköznap a Filo Team Állatvédő Egyesület körül, hiszen minden napra jut életmentő feladat. Nagyon sok a megunt, utcára dobott, feleslegessé vált házikedvenc, akikről az emberek lemondanak, az állatvédők pedig megmentik azok életét. A frissen beindult lelkes csapatot az Orpheus Állatvédő Egyesület működési területtel támogatja, de nagy szükség lenne az állatok etetése, gondozása, gyógykezelése kapcsán további támogatók, segítők felajánlásaira is. Az egyesület az 10918001-00000093-75800008-as hivatalos bankszámlaszámára fogad adományokat, melyet az állatmentő csapat 100%-ban az állatmentő tevékenységére fordít. A működést segítő és életmentő pénzadományok mellett az egyesület köszönettel fogadja a munkával segítő állatorvosok, önkéntesek segítségét, de adományként nagy segítség pl. kutyaház, állateledel, rongy, építőanyag felajánlás is. Az egyesülettel a kapcsolatfelvétel a facebook mellett a

filoteam@gmail.com e-mail

címen vagy a +36/70/387-67-84 telefonszámon lehetséges. A Filo Team Állatvédő Egyesület az állatok mentése mellett a közeljövőben állatterápiás programokkal, kutyaiskolával, oktatási segédlettel nyit a lakosság (nem csak az állattartók) felé. A cél a környezettudatosság és a felelős állattartás népszerűsítése, az egészséges életmódra ösztönzés, a környezettudatosság hatékonyabbá tétele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.