Kutyaszorítóban az állatvédelmi központ

2017. június 23., péntek · Hozzászólok

Szorít az idő és kevés az Alapító, így nem biztos, hogy idén megnyitja kapuit az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ Hódmezővásárhelyen. Korábban már meghosszabbította Legyél Te is Alapító programját a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, az elmúlt hetekben pedig a szervezet kérte a Miniszterelnökség segítségét is. Tovább »

Bővült az együttműködés az állatvédők és Székkutas között

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Tovább bővítette együttműködését Székkutas Község Önkormányzata és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A tanyagondnok, a védőnő és a családsegítő szolgálat munkatársai a jövőben együtt dolgoznak majd az egyesülettel, hogy segítsék a nehéz helyzetben lévő állattartó családokat. Tovább »

Hódmezővásárhelyen települtek ki az állatvédők

2017. május 20., szombat · Hozzászólok

hmvhely_allatvedok_kitelep_8

A város szívébe települt ki május 20-án, szombaton a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az önkéntesek ingyenes tanácsadással várták az érdeklődőket, amelyek közül kiemelkedő figyelmet kapott a szervezet ivartalanítási programja. A nap örömhírt is tartogatott: szerető gazdára talált az a két kidobott kiscica, akiket még bő egy hete dobtak ki Hódtóban, egy vendéglátóhely elé. Tovább »

Két osztály is kiemelten állatbarát lett Székkutason

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

szekkutas_hodmezovasarhelyi_allatvedok_01

Ismét a helyes és felelős állattartásra oktatta a diákokat Székkutason a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. „Az első óra a felelős állattartásról” című projekt keretében a háziállatok helyes ápolását, tartását és gondozását ismerhették meg a Gregus Máté Tagintézmény 3-4. osztályosai. Tovább »

A Cicamentők is ott lesznek a Hídivásáron

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

cicamentok_hidivasar_2015

Május utolsó előtti hétvégéjén ismét „hidivásározik” a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete, immár hetedik alkalommal vesznek részt a Szeged Napja ünnepségsorozat záróeseményén, a Hídivásáron, ahol ezúttal is családi programokkal, játékos és elgondolkodtató formában hívják fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára. Tovább »

Nélkülöző állatoknak gyűjtöttek a vásárhelyi állatvédők

2017. május 8., hétfő · Hozzászólok

hodmezovasarhely_allatvedok_gyujtes

Összesen 440 kilogramm tápadományt gyűjtött össze pénteken és szombaton a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A két vásárhelyi helyszínen szervezett gyűjtésen természetesen tanácsadással is várták az érdeklődőket a szervezet önkéntesei, valamint kiemelt szerepet kapott a nemrég indult macskaivartalanítási akció. Tovább »

Pécsett okultak a vásárhelyi állatvédők

2017. május 1., hétfő · Hozzászólok

kutyavilag_expo_hmvhely

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is képviseltette magát a hétvégén az ország legnagyobb állatvédelmi szakkiállításán Pécsett. A Kutyavilág Expon két nap alatt száz kiállító és negyven előadás várta az érdeklődőket. A rendezvény legfőbb célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartásra és a prevencióra. Tovább »

Egy százalék esélyre a cicáknak is szükségük van!

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

macska_cica

Közeleg a személyi jövedelemadó bevallások határideje, és sokan még nem rendelkeztek a civileknek és egyházaknak felajánlható 1+1 százalékról. A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is szeretné megmutatni ebben az időszakban, miért is lehet méltó támogatásra lelkes és elkötelezett a közösségük, ezért indítanak online közösségi kampányt. Tovább »

Következő oldal »