Sport

Labdarúgás: hatot gurított a Szeged az Orosházának + FOTÓK

Labdarúgás: hatot gurított a Szeged az Orosházának + FOTÓK

2013. március 19., kedd
Labdarúgás: hatot gurított a Szeged az Orosházának + FOTÓK

Rövid időn belül harmadszor játszott edzőmérkőzést az Orosháza FC és a Szeged 2011 ezúttal gólzáporos szegedi győzelmet hozott a derbi.

Egymás után két hétvégét töltött tétmérkőzés nélkül a Szeged 2011, hiszen előbb a Dunakanyar-Vác nem utazott el a Tisza partjára, majd legutóbb a havazás miatt a teljes fordulót halasztották.

Gálhidi György

tanítványai a március 23-i (SZVSE-pálya, kezdés: 15.00) Cegléd elleni, rendkívül fontos hazai ütközetre készülvén ellenfelet keresetek, s az ugyancsak az NB II Keleti csoportban szereplő Orosháza FC személyében találtak. A két fél januárban és februárban is vívott már edzőmeccset, előbb

Algyőn 4-1-re

, majd

Mórahalmon 2-0-ra

nyertek a kék-feketék. Kedden este ismét Algyőn húztak szerelést a legények. A békésiek - akik most szombaton a Vácot fogadnák (a találkozó sorsa erősen kétséges...) - szerettek volna visszavágni, míg Ulvickiék be akarták bizonyítani: három a magyar igazság. Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, mindkét gárda a bajnoki mérkőzésre esélyes csapatával küzdött. A második félidőben az együttesek minden csapatrészen sokat cseréltek, és ebben bizony a Szeged bizonyult erősebbnek, egyáltalán nem bomlott meg az egység a játékában, nem úgy ellenfelénél. A kék-feketék így magabiztos győzelmet arattak, ami biztató jel lehet a hétvégi, Cegléd elleni találkozót megelőzően.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szeged 2011 - Orosháza FC 6-1 (1-0).

Algyő. Vezette: Lovas László, (Kovács Attila, Borbás Bottyán Aurél).

Szeged:

Belecan - Tóth, Kapic, Petrók, Dedic - Markovic, Stepancevic, Ulvicki - Kéri, Varga, Jovánczai. Cserék: Trepák (kapus), Laczkó, Csányi, Farkas M., Radnai, Farkas Z., Gémes, Timm, Gomez, Kis, Geiger. Vezetőedző: Gálhidi György.

Szegedi gólszerzők:

Tóth (tizenegyesből), Timm 2, Farkas Z. 2, Gémes. Lóczi István (pályaedző): "

Nem volt akkor különbség a két csapat között, ahogy azt az eredmény tükrözi. Ez a meccs egy állomás a Cegléd elleni felkészülésünkben, azon dolgozunk, hogy megszerezzük hétvégén a három pontot.

"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.