Sport

Vízilabda: szombaton rangadó a Debrecen ellen

Vízilabda: szombaton rangadó a Debrecen ellen

2013. február 8., péntek
Vízilabda: szombaton rangadó a Debrecen ellen

Szombat este 18 órától ismét rangadót vív az A-Híd Szeged VE a férfi vízilabda OB I-ben. Vincze Balázs egysége a Debrecen alakulatát fogadja.

Kissé nehézkes első félidő után a harmadik és a negyedik negyedben összesen 10 gólt lőve és 2-t kapva

17-8 arányban gázolta el a Nagyváradot

a Bajnokok Ligájában a szegedi pólócsapat, amely szombaton már bajnoki rangadót vív a feltörekvő Debrecen ellen. A hajdúságiaknál az elmúlt hetekben-hónapokban adódtak különböző problémák, amelyek rányomhatják bélyegüket teljesítményükre - elég csak

Alex Giorgetti

magyar-olasz kettős állampolgársági ügyére, majd a világbajnok pólós távozása, majd maradása körüli mizériákra gondolnunk. S ha ez nem lenne elég: csütörtökön

Gyöngyösi Andrást

, korábbi szegedi trénert

felfüggesztették vezetőedzői minőségéből

a hajdúsági csapat élén, s a kiadott közlemények kissé feszült viszonyt sugallnak a tréner és a klubvezetés között... Történt mindez azután, hogy a szezonnak nyíltan bajnoki döntős álmokkal nekivágó cívis városiak a legerősebb hazai riválisokkal szemben szinte kivétel nélkül alulmaradtak az ősz folyamán (egyedül a Szolnokkal szemben sikerült pontot szerezni), s a tabella 5. pozíciójában vannak jelenleg, az Európa Kupa elődöntőjében pedig kettős vereséget szenvedtek a Radnicki Kragujevaccal szemben - igaz a klub első nemzetközi szereplése során idáig eljutni mindenképp dicséretre méltó teljesítmény.

ONLINE!

Az A-Híd Szeged VE - Debreceni VSE OB I-es vízilabda-mérkőzést a SZEGEDma.hu szombat este 18 órától percről percre frissülő online közvetítés formájában tudósítja! Szurkoljunk együtt a szegediek sikeréért!

Vincze Balázs

együttese ezzel szemben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt az egész szezonban, mindössze egyszer kapott ki a csapat, azt a vereséget is a Bajnokok Ligájában, a Partizan Beograd otthonában szenvedték el Molnár Tamásék. Az európai topsorozatban ráadásul vélhetően csoportja élén végezve kedvező pozícióból várhatja majd az egyenes kieséses szakaszt is a Tisza-parti alakulat. Mindezek mellett a bajnokaspiráns, kétszeres kupagyőztes alakulatból

négy mezőnyjátékost

is az a megtiszteltetés ért, hogy

Benedek Tibor

behívta a Volvo Kupára készülő magyar válogatott bő keretébe, ami további pluszmotivációt adhat az érintetteknek és a társaknak is. A szombat esti derbi előtt tehát minden előjel a mieinknek kedvez. A Szeged - Debrecen pólórangadót szombat este 18 órától rendezik az újszegedi sportuszodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.