Vízilabda: pontszerzéssel rajtolna a megújult ContiTech Szeged Diapolo

2017. október 4., szerda · Hozzászólok

Szerdán elkezdődnek a férfi vízilabda OB I küzdelmei, a ContiTech Szeged Diapolo pedig a Tatabánya ellen startol. Nagy változások történtek a szegediek keretében a nyáron, s bár a gárda célja a bennmaradás kiharcolása, Varga Péter vezetőedző bizakodóan tekint előre. Tovább »

Vízilabda: a Vasas otthonában zárja az alapszakaszt a Contitech Szeged Diapolo

2017. február 17., péntek · Hozzászólok

szeged_vasas12_gs

Végéhez közeledik a férfi vízilabda OB I idei alapszkasza: egészen pontosan egy mérkőzés választ el minket attól, hogy a szezon második felébe lépjünk. Szombaton a Contitech Szeged Diapolo a Vasas vendégeként száll medencébe, hogy lejátssza az „A” csoport és egyben az alapszakasz záró találkozóját. Tovább »

Vízilabda: magabiztosan nyerte a megyei rangadót a Szeged a bajnoki nyitányon + FOTÓK

2016. szeptember 27., kedd · Hozzászólok

contitech_szeged-szentes023kf

Egymással találkozott a férfi vízilabda OB I két Csongrád megyei együttese az első fordulóban. A presztízsmeccset nyolc góllal a hazai Contitech Szeged Diapolo nyerte a szentesiek ellen.
Tovább »

Vízilabda: kettős motiváció adhat erőt a ContiTech Szeged Diapolónak a hajrára

2016. április 5., kedd · Hozzászólok

vizilabda38_gs

Több mint egy hónap telik el a ContiTech Szeged Diapolo két bajnoki mérkőzése között: Varga Péter együttesének még két mérkőzése maradt a felsőházi középszakaszból a válogatott programját követően. Az öthetes megszakítás közepén a gárdához az elmúlt nyáron érkezett Sedlmayer Tamást kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: a ki nem kényszerített hibák döntöttek a Szeged szélsője szerint

2016. március 9., szerda · Hozzászólok

szeged_miskolc27_gs

Negyedik egymás elleni mérkőzésén is vereséget szenvedett a Ferencvárostól a ContiTech Szeged Diapolo, a kedd esti fiaskó ráadásul a harmadik olyan volt, amikor csupán egyel maradt alul a zöld-fehér csapattal szemben Varga Péter együttese. A szegedi meccsen a hazaiak legeredményesebb játékosa, Chilkó Márton szerint az döntött, hogy hátul jóval többet hibáztak ellenfelüknél – a szélsőt a folytatásról is kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: a második negyed döntött, szoros Fradi-győzelem Szegeden + FOTÓK

2016. március 8., kedd · Hozzászólok

szeged_ftc25_gs

A második negyedben elhúzott az FTC az újszegedi sportuszodában – ugyan tetemes hátrányából visszakapaszkodott a ContiTech Szeged Diapolo, de nem tudott már pontot menteni fővárosi riválisával szemben. Tovább »

Vízilabda: zsinórban játssza a fontos derbiket a ContiTech Szeged Diapolo

2016. március 1., kedd · Hozzászólok

tiszavirag_szeged_osc_14_11_04_kf

Kemény időszak előtt áll a ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabda-csapata: Varga Péter tanítványai a Vasas elleni meggyőző sikert követően szerdán a bajnoki döntőért versenyző, számtalan ex-szegedi játékossal felálló A-HÍD OSC Újbudát fogadják, majd az előtte álló két fővárosi együttessel néz farkasszemet. Tovább »

Vízilabda: magabiztos sikert aratott a fővárosban a ContiTech Szeged Diapolo

2016. február 27., szombat · Hozzászólok

tiszavirag-vasas02kf

Nagyszerű győzelmet aratott a Vasas felett a felsőházi rájátszás második fordulójában a ContiTech Szeged Diapolo: Varga Péter együttese húsz percnyi játékot követően kapta első gólját, ám mivel ekkor már kilencet szórt az angyalföldieknek, nem volt kétséges sikere. Tovább »

Vízilabda: még nem biztos a Szeged harmadik helye + FOTÓK

2016. február 19., péntek · Egy hozzászólás

szeged_bvsc23_gs

A meccs elején hátrányba került a ContiTech Szeged Diapolo, amelyet ugyan eltüntetett a meccs végére, de végül nem élt az esélyeivel, így kikapott a BVSC-től a harmadik hely szempontjából kulcsfontosságú meccsen. Tovább »

Vízilabda: a fiatalokban bízna továbbra is a ContiTech Szeged Diapolo

2016. január 29., péntek · Hozzászólok

tiszavirag_ftc_mj-08

Csütörtök óta új névadó szponzora van a szegedi férfi vízilabda csapatnak: a ContiTech támogatása megteremtheti a nyugodt légkört a csapatnál. A gárda ügyvezetője, Molnár Tamás a jövővel kapcsolatban kifejtette: továbbra is a tehetséges játékosoknak szavaznának bizalmat. Tovább »

Vízilabda: Chilkó Márton újra Universiadén szerepelne

2015. május 14., csütörtök · Hozzászólok

szeged_ftc30_gs_chilko_marton

Varga Péter együttese kiváló tavaszt futva ért be a rájátszásba, Honvéd ellen 2-0-ra megnyert párharc után az ötödik helyen zárta az idei OB I-et a Tiszavirág Szeged Diapolo. A csapathoz a nyáron érkezett jobb szélsővel, az Universiadére készülő Chilkó Mártonnal értékeltük a mögöttünk hagyott évadot. Tovább »

Következő oldal »