Labdarúgás: villámléptű horvát a Szeged 2011-ben

Egy villámgyors, a szélső felfutásokban, labdakihozatalban is aktív szerepet játszó új balhátvéddel kezdheti majd a második vonalban a tavaszi sorozatot a Szeged 2011. A horvát Nenad Dediccsel a csapat weboldalán készítettek interjút.

Bár a csapat háza táján eredetileg jobbhátvédként harangozták be, a horvát légiós gyorsan leszögezte a honlapnak adott interjújában, évek óta balbekk poszton játszik. “Éppen ezért talán a legjobb csapathoz kerültem, hiszen úgy hallottam, hogy a Szeged újdonsült mestere, Gálhidi György is ezen a poszton szerepelt kiválóan több éven keresztül a magyar élvonalban. Van tehát mit tanulnom, ellesnem tőle, remélhetőleg megkapom a lehetőséget arra, hogy ezt bizonyítsam” – közölte Nenad Dedic, aki azt is elárulta, már gyerekkora óta a foci bűvöletében él és több kis csapat után 2007-ben a második ligás Segesta Sisak játékosa lehetett. “Ezután bemutatkozhattam a horvát első osztályban is, két élvonalbeli csapatban szerepeltem, a Karlovacban, majd a közelmúltban az Istra Pula együttesében” – tette hozzá.

S hogy mik a tervei Szegeden a villámléptű bekknek? “Őszintén remélem, hogy gyökeret tudok verni a Tisza-parti csapatban, hiszen néhány évig nagyon szeretnék itt játszani. Már hallottam róla, hogy ebben a szép, dél-magyarországi városban nagy tradíciói vannak a futballnak, s ezáltal a szurkolói is fanatikusak és rendkívül igényesek. Minden erőmmel azon leszek, hogy játékommal és teljesítményemmel örömet szerezzek nekik!” – zárta a beszélgetést Dedic.

17 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  17. Dávid Szaniszla
  2013. február 7., csütörtök, 23:26
  Válaszolok

  Nagyon örülök a horvát fiatalembernek. Hiszem, hogy nekünk szurkolóknak sok örömet szerez ő és a többiek is. HAJRÁ SZEGED 2011!

 • '>
  16. futballfun
  2013. február 7., csütörtök, 16:16
  Válaszolok

  Kedves Kis Laci, igazad van Radnaival kapcsolatban, a klub honlapja ma írt egy tökös interjút róla, érdemes elolvasni!!! De az is jó,hogy itt van a horvát gyerek, jól kiegészíthetik egymást, mindketten nagy harcosok, keményen védekeznek, s ha kell állandó felfutásaikkal a támadásainkat is nagyban segítheti mindkettő, akár egy-egy félidő erejéig is! Hajrá Szeged!!!

 • '>
  15. SzegedFans
  2013. február 6., szerda, 15:04
  Válaszolok

  magyar, olyan sötét-agyú vagy, hogy a szuroksötét éjszaka hozzád képest a mennyei világosság… Igaza van Kobrának, Szczerbiaknak és futballfun-nak, a futball kőkemény üzletté vált, s mindegy, hogy orosz milliárdos, arab olajmágnás vagy egyházi személy áldoz-e rá pénzt. A LÉNYEG, hogy rááldoz, ADJA a pénzt!!! S így joga van diktálni is,lásd a 10.hozzászólót!!! Nektek meg jogotok van mocskolni őt, de ezért szégyellje magát a mocskoló, a jó Isten biztosan megbünteti…

 • '>
  14. magyar
  2013. február 5., kedd, 21:02
  Válaszolok

  Szczerbiak és futballfun !
  Rendje van mindennek a világon.
  A futball a futballé és nem a politikáé és az egyházé.
  Ha gyerekekről és fogyatékosokról van szó, akkor rendben, kell a segítség. De az egyház ne üzleteljen a futballban, különösen az ilyen fertőben. Ez méltatlan hozzá és küldetéséhez. Mit keres egy Kapics, aki állítólag muzulmán és …. egyházi körökben és ez a sok idegen nevenincs külföldi falábú. Hajrá MAGYAROK !

 • '>
  13. Kobra
  2013. február 5., kedd, 20:59
  Válaszolok

  Valószínű,hogy sokan nem értik a labdarúgás gazdasági körülményeit. Ha Szeged 2011-et nem alakította volna meg a tulajdonos és nem álldozna pénzt rá ,akkor valószínű a következő szezonban Szegednek megyeI o. csapata lenne csak mert a Tisza Volán lehet nem tud bent maradni az NBIII-ban ( most utolsó elótti helyen van).Ez elég nagy szégyen lenne,tehát örüljünk hogy valaki pénzt fektet a szegedi fociba ,hogy feljebb kerülhessünk. Nálunk még nem lehet a labdarúgásból pénzt kivenni ,csak beleőlni mivel kisnézőszámú meccsek vannak a kiadások meg az egekbe szöknek.Mert tisztelet mindenkinek aki ma a labdarúgásunkba pénzt rak úgy hogy tudja valószínű vissza nem fog lóvé ketyerészni.

 • '>
  12. Szczerbiak
  2013. február 5., kedd, 18:38
  Válaszolok

  Jozsef!
  A puspok ur kapcsolata a Fradival szerintem onnan ered, hogy o maga is jatszott (vagy jatszik a mai napig) a Fradi oregfiuk csapataban, mint kapus.

  Azt pedig hidd, el, hogy barmilyen adomanyt adsz is az egyhaznak, nem abbol vesznek felszerelest a Szeged 2011-nel, vagy fizetik ki Galhidit, vagy egyebet.

  Egyebkent meg nem o felel az atigazolasokert, ki kerul ide, ki nem felel meg a probajatekon. Erre van egy stab. Bar en soha nem tamogattam semmilyen egyhazat, te ne ezert vond meg toluk a bizalmad.

  Menj ki a meccsekre, ha teheted! Formalj utana velmenyt! Hajra Szeged!!!

 • '>
  11. József
  2013. február 5., kedd, 18:05
  Válaszolok

  Ezt nem bírom ki szó nélkül!
  Láttam Én már gördeszkás papot a TV-ben, sok furcsaságot a világban! Istenem bocsásd meg, de felteszem a kérdést ennek a drága és tehetős Püspök Úrunknak: honnan vannak a Fradinál kapcsolatai? Nekem az egyház a békét nyugalmat jelenti! Én az adóm 1% adom évente oda, nem sok mivel nem sokat keresek! Azt hittem ezzel is jót csinálok, jó helyre teszem!! Én nem külföldi labdarúgók támogatásáért adom a pénzem! Lehet egy pap focista gördeszkás, de hát kérem nem magyar párti!? Nem a magyar labdarúgókat támogatja. Én biztos több pénzt nem adok, adom bárhova máshová, de az egyháznak soha többé!

 • '>
  10. futballfun
  2013. február 5., kedd, 14:58
  Válaszolok

  A futball a világ legnagyobb üzlete és szórakozása! A magyar foci még mindig a legnépszerűbb az országban, elég hacsak a válogatottunk több milliós nézettségi mutatóit nézzük. A szegedi foci?! Több, mint 20 éve “tetszhalott” állapotban van és az is tény, hogy a helyi futballvezetők(Bodó,Kónya, Dlusztus, Nagylaki, Halkó,stb.) tették azzá… Így a Püspök Úr nem kért a helyi “életművészekből”, hanem olyanokhoz fordult(az ex-SZEOL-os kecskeméti Bozóky dr. + a Fradi-vonal), akik máshol már TUDTAK jó futballt csinálni!!! Adjuk meg nekik a lehetőséget, igazából más választási lehetőségünk (Tisza Volán, Szvese, UTC,stb.) úgy sincsen…

 • '>
  9. david
  2013. február 5., kedd, 11:03
  Válaszolok

  a magyar foci a magyar sport finanszírozásának és költségvetésének fekete lyuka. Meddő kiadás, ami a többi sporttól veszi el a forrást és ezáltal az eredményeket

 • '>
  8. david
  2013. február 5., kedd, 10:55
  Válaszolok

  “ingyen nem szokás labdarugónak lenni” ???
  mi ez, kérni kell, hogy focizzanak?? vagy pénzt adni, hogy sportoljanak? ja, ez nem sport… csak drága játék. én értettem félre.

 • '>
  7. plébi
  2013. február 5., kedd, 09:29
  Válaszolok

  Kobra !
  És ki itt a tulajdonos ?
  Csak azt nem mond, hogy az egyház, mert annak nem feladata egy NB II-es csapat fenntartása. Ha emlékezetem nem csal templomok, plébániák, szociális és karitatív intézmények, óvodák, iskolák és a szegények támogatása a karizmájuk. Kapicsok milliós fizetése és néhány “aranylábú” játékosé semmiképp.
  De lehet, hogy ez változott, de akkor a “forráshiányos” egyházi iskolák ne sírjanak és a templomok vakolata ne omladozzon…

 • '>
  6. xyz
  2013. február 5., kedd, 07:06
  Válaszolok

  Teljesen igazad van!

 • '>
  5. Kis Laci
  2013. február 5., kedd, 06:52
  Válaszolok

  Kedves BARÁTOM xyz!

  A kérdésedre válaszolok RADNAI? Ő meghalt a Szegedért a pályán mindannyian láthattuk van MAGYAR múltja, RUTINOS! Alacsony ez a baj lehet , vagy tapasztalt? Főleg MAGYAR!! Mi drukker társaimmal próbáltunk hangot adni Radbai hiányának, de hiába. A múlt szezonba inkább Farkas játszott a helyén bárki csak ne Ő. Sajnos Tóth Bálint mester biztos nem magától, de kivette a csapatból. Mi kell annál több, hogy akirvel Ő szemben áll az nem megy el mellette!! Csapat ember csinálja a dolgát jó látni a pályán, nem alibi játékos! A cikkben bevezetőként írták villámgyorslábú, bátran előre megy. Radnai vérbeli balbek. Hiába volt tavaly ordítás mikor baloldalon mentek el mindég és verték meg a csapatot! Radnai meg bemelegített a kapumögött, nem állt végig melegített neki ennyi volt a szerepe. Szívünk szkatt meg közbe a csapat szo….tt, mikor végre beáll óriási gól, sajnos nem láthattuk mert nem ittho, de ott lévő Ultra társim máig is arról beszélnek!
  Ő Rutinos játékos ide NEM kell! Észre vettük, lássuk a villámgyor beket, Meglévő jó játékosunk helyére embert igazolni pénz kidobás. Lehet,hogy nem is Radnai helyére igazolták FARKAS helyére! Az viszont megértem! Radnai még se hagyta itt a Szegedet csendben tűr várja a lehetőséget! Mi is őt várjuk! Sajnáljuk, hogy rutinos és tapasztalt játékosunkat valami ok miatt a tisztelt vezetőség lecseréli, de nem csak őt a magyarokat ezt viszont állatian FELHÁBORÍT ÉS SÉRELMEZZÜK! Felháborodásomnak hangot adtam már! Meg is kaptam a magamét Al Capone barátom arra szólított fel fogjam vissza magam! Megteszem.
  Bocsánat drukker,
  tudom kérted ne kommenteljünk, de nem bírtam ki! Ezek a cikkek kicsikarják belőllem Én Szeged fun vagyok és nem határon túli azok nem nekünk muzsikálnak kinek drukkoljak! Áhhhh elég lépek mennem kell melózni!

 • '>
  4. Kobra
  2013. február 4., hétfő, 20:02
  Válaszolok

  A kiadásokat a tulajdonos fizeti valószínű. Vagy előre akarunk lépni ami pénz nélkül nem megy, vagy kiesünk az NB III-ban ami nem kerül sok pénzbe. Lehet választani.Örüljünk de nagyon ,hogy ebbe a csóró világban még áldoz valaki a labdarúgásra.Ingyen ma már nem nagyon szokás labdarúgónak lenni,de ha már fizet valaki akkor jó teszi ha megnézi hogy miért és kiért.

 • '>
  3. szerzetes
  2013. február 4., hétfő, 19:14
  Válaszolok

  A lové bizony erre megy, közben a templomok előtt egyre többen koldulnak !
  Ennek a csapatnak a fenntartását ugyan ki fedezi, ezt miért nem nézi meg már valaki ?

 • '>
  2. jóbika
  2013. február 4., hétfő, 18:54
  Válaszolok

  KI a fene hozza ezeket a játékosokat?
  Ez mind lóvé,sok lóvé gyerekek!Honnan? Erre megy el a perselypénz?

 • '>
  1. xyz
  2013. február 4., hétfő, 18:08
  Válaszolok

  Radnai ?