Sport

Labdarúgás: Szeged győzött a Szeged ellen a barátságos meccsen + FOTÓK

Labdarúgás: Szeged győzött a Szeged ellen a barátságos meccsen + FOTÓK

2012. szeptember 19., szerda
Labdarúgás: Szeged győzött a Szeged ellen a barátságos meccsen + FOTÓK

Sporttörténelmi edzőmérkőzést vívott szerdán a Felső Tisza parton a Szeged 2011 és a Tisza Volán SC Szeged labdarúgócsapata.

Szeged NB II-es és NB III-as együttese egyaránt kőkemény bajnoki mérkőzésre készül a héten, mindkét legénységre az éllovas vár az előttünk álló fordulóban. A Szeged 2011 vasárnap 16 órai kezdettel az NB II Keleti csoport százszázalékos éllovasa, a

Véber György

irányította Mezőkövesd otthonában kísérli meg feledtetni az FTC II. elleni botlást, míg a Tisza Volán SC Szeged az NB III Alföld csoport címvédőjét, a Dunaharasztit fogadja majd szombaton 16 órakor a Felső Tisza parton. (Portálunk természetesen mindkét derbit online közvetíti.) A nagy feladatok előtt

Tóth Bálint

és

Buchholcz Gábor

legénysége szerdán felkészülési meccsen csapott össze. A hajtós és küzdelmes, ám roppant sportszerű kilencven perc mindkét egylet heti ráhangolódását nagyszerűen szolgálta, a szakmai stábok minden játékosnak lehetőséget tudtak adni. A 2011 szerzett vezetést az első félidőben

Geiger Norbert

révén, majd a fordulást követően a Volán egyik csereembere,

Kazi László

egyenlített. A hajrában, öt perccel a lefújás előtt

Farkas Zoltán

egy megpattanó lövéssel aztán elérte azt a találatot, mellyel a magasabb osztályban szereplő gárdáé lett a győzelem. A legfontosabb azonban az lesz, hogy szombaton, illetve vasárnap Vida Gergelyék és Kis Róberték is minél jobban teljesítsenek, lehetőség szerint begyűjtsék a három pontot.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Szeged 2011 1-2 (0-1).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, vezette: Csamangó Tamás.

Tisza Volán SC Szeged:

Dongó - Pénzváltó, Dargó, Vida, Buzási, Farkas M., Szélpál, Mucsi, Szilágyi, Harmos, Füle. Játszottak még: Garamvölgyi és Szabó M. (kapusok), Rácz, Kazi, Varga M., Puhalák, Heredea, Péter-Szabó. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Szeged 2011:

Belecan - Laczkó, Petrók, Toca, Farkas Z., Ulvicki, Borbély, Varga B., Geiger, Kis, Jovánczai. Játszottak még: Trepák (kapus), Gomez, Markovic, Radnai, Tóth I., Kéri, Kiss Cs., Kiss D. Vezetőedző: Tóth Bálint.

Gólszerzők:

Kazi L., illetve Geiger N., Farkas Z.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.