Sport

Pataki Sándor: Visszavágunk a Vasasnak!

Pataki Sándor: Visszavágunk a Vasasnak!

2012. március 3., szombat
Pataki Sándor: Visszavágunk a Vasasnak!

Hétfő este újabb hazai mérkőzést vív az UTC Futsal Team, ezúttal a Vasas lesz az ellenfél. Pataki Sándoréknak van miért törleszteniük az angyalföldiekkel szemben.

Remek tavaszt produkál eddig az UTC NB I-es futsalcsapata. A Brinszky-legénység ugyan elszenvedett két vereséget Berettyóújfaluban és Szombathelyen, azonban két idegenbeli győzelmet is felmutathat, amely már önmagában túlszárnyalja az őszi teljesítményt. A hazai találkozókat magabiztosan vették a fiúk 2012-ben, s a szurkolóhad - s maguk a játékosok is - hétfőn sem várhat mást a Vasas ellen. "Fordulatos meccs volt, az elején megszereztük a vezetést, fordítottak, majd egyenlítettünk. A második félidőben kitámadtunk, ám az angyalföldiek nagyon pontos, jó támadásokat vezettek, s a végén a saját hibánkból is adódóan felőröltek minket" - emlékezik vissza az őszi, 5-2-es Vasas-diadallal véget ért találkozóra Pataki Sándor. "Ezért is akarunk visszavágni hétfőn. Tudjuk jól, nekik is kell a pont, hiszen mögöttünk vannak kettővel, a 8. helyen, de mi is revánsot vennék, és szeretnénk bebiztosítani a jó helyezésünket, sőt, ha lehet feljebb kapaszkodni" - mondta a kiváló futsalos, hozzátéve jönnek az eredmények, jó formában van a csapat a tavaszon, s hozzáállásban is rendben vannak.

"A nagypályás felkészülés és rajt miatt kevesebb volt az edzés, legutóbb csütörtökön volt tréningünk. számos variációt gyakoroltunk, bízom benne, hogy jól fogunk szerepelni hétfőn, s mivel jó játékosok alkotják a csapatot, úgy vélem nincs miért aggódni" - bizakodik az agilis ásotthalmi labdarúgó, aki azért érzi magán a fokozott terhelés fáradalmait. Kérdésre elmondta, a maga példáján is érzi, hogy most a nagypályás felkészülés és a közelgő bajnoki rajt sokat kivesz az emberből a futsal mellett, de ugyanakkor abban is biztos, hogy mindannyian meg tudják ezt oldani. "Minden csapat tolerálja a futsalt, tehát ez szerintem nem okozhat problémát, de az biztos, hogy a fáradtság később ki fog jönni mindenkin" - tette hozzá. Egyelőre azonban még bombaformában a csapat, újoncként több, mint kiváló a szereplés, hiszen az alapszakasz vége előtt négy fordulóval még a dobogóért is versenyben van az újszegedi alakulat. Hogy hétfőn sikerül-e előrébb lépni, az a 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban kezdőd Vasas elleni derbin kiderül, s természetesen online közvetítésünkben mi is beszámolunk róla. Tartsanak velünk, szurkoljanak velünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.