Sport

Futsal: a DEAC ellen folytatódhat az UTC hazai jó sorozata

Futsal: a DEAC ellen folytatódhat az UTC hazai jó sorozata

2011. október 30., vasárnap
Futsal: a DEAC ellen folytatódhat az UTC hazai jó sorozata

Hétfő este 19 órától az újszegedi sportcsarnokban újabb futsalrangadó következiki: az UTC-Junior Sport gárdája ezúttal a DEAC-Armadával méri össze erejét az élvonal 7. fordulójában.

Sűrű hét előtt áll az UTC fiatal futsalcsapata: hétfőn a DEAC elleni bajnoki, szerdán kispesti kupatúra, pénteken a Vasas otthonában újabb NB I-es forduló következik. Bár a gárda felvette a kapcsolatot mindkét fővárosi együttessel - az angyalföldiekkel már korábban, a kőbányaiakkal a kupasorsolást követően - érdemi választ nem kapott az esetleges időpont áthelyezésre, így most öt nap alatt három derbi vár Tóth Attiláékra.

Online

Hétfőn 19 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk az UTC-Junior Sport - DEAC-Armada NB I-es futsal-mérkőzésről. Szurkoljanak velünk a helyszínen, vagy a monitor előtt!

A hétfő esti ellenfél, mely a tavalyi Nyíradonyi Huszárok NB I-es utóda, nem először jár Szegeden, hiszen a már említett kupasorozatban épp az SZTE EHÖK gárdáját búcsúztatták gólzáporos, 11-4-es győzelmükkel véget ért találkozón. Akkor

Brinszky Adrián

, a hazaiak megbízott edzője is ott volt a meccsen, ellenfélnézőben. "A Haladáshoz hasonló képességű csapat a Debrecen, fizikálisan biztosan fel fogják venni velünk a versenyt, de bízom benne, hogy itthon ismét csak mi fogunk dominálni és meg tudjuk nyerni az újabb hazai meccsünket" - nyilatkozta portálunknak a tréner, akinek csapata három hetes szünet után lép ismét pályára NB I-es tétmeccsen. "Háromhetes pihenő után vagyunk, úgy érzem jól jöttünk ki ebből a szünetből, hiszen sok játékosunk a futsal mellett a nagypályán is meg kell feleljen, s ez nagyobb megterhelést ró rájuk, így most több lehetőségük volt regenerálódni. Feltöltődtünk a szünetben, az elán az remélem megmarad, bízom a dinamikus játékunkban, s talán még 'éhesebbek' is lesznek a srácok a játékra és a sikerre" - tette hozzá a csapat mestere.

Az ellenfelet valóban vétek lenne alábecsülni, hiszen a válogatott korábban hét évig regnáló szövetségi kapitánya, Kozma Mihály dirigálja a csapatot, a kezdőben pedig több korábbi válogatott játékos is szerepel, úgy mint a hazai futsalélet valamennyi hagyományos fellegvárát a Cső-Montage-tól Gödöllőn át Berettyóújfaluig végigjáró

Fekete Viktor

, vagy mint az ugyancsak a bihariaktól igazolt

Angyalos András

. Mellettük román idegenlégiósok és számos fiatal tehetség is rúgja a bőrt a a csapatban, amely legutóbb a Haladást fektette két vállra hazai környezetben (4-1). Eredményeik alakulása rapszodikus képet mutat: a nyitányon döntetlen a Csővel idegenben (4-4), hazai vereség a Vasastól (1-3), majd később az Aramistól (2-4), idegenben viszont verték a Gödöllőt (6-3), ugyanakkor kikaptak a Berettyótól (1-6). Az UTC ennél valamelyest kiegyensúlyozottabb, hiszen mint emlékezhetünk, minden hazai mérkőzésüket megnyerték Hegyesi Zsolték, míg idegenben a legutóbbi fordulóig rendre kikaptak, a 6. körben épp Üllőn sikerül egy nagyon értékes pontot elcsípniük. A találkozóra, csakúgy mint eddig, 500 forint a belépő, mely tombolaként is szolgál a szünetbeli sorsoláskor. Hölgyek és diákok továbbra is ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. Az újszülöttmentőkkel kötött megállapodás értelmében az újszegedi sportcsarnok előtt egy teljesen felszerelt újszülött-mentőautót is megtekinthetnek a kilátogatók a meccs előtti egy órában, valamint a jegypénztárnál adományokat is adhatnak az alapítvány javára. A találkozót 19 órától rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

A 7. forduló programja:

Admirál-Haladás VSE - MAFC BME Docler Akadémia

hétfő 18 óra

Colorspectrum Aramis - Rubeola FC Csömör

hétfő 18.30

UTC-Junior Sport - DEAC-Armada

hétfő 19 óra

(Vezeti: Medovarszki, Viczián, ifj. Kormányos) MVFC Berettyóújfalu - Rába ETO

hétfő 19.30

Gödöllői Bikák - Nagykáta SE Futsal Káta-GSM

hétfő 19.30

Pénteken játszották:

Vasas 1988 Déli Futsal - Üllő FC Cső-Montage 2-0 (0-0)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.