Műsorújság: a Telin TV keddi műsora

2011. október 31., hétfő · Hozzászólok

Minden hétköznap 18 órakor Szeged Ma – Szeged és a régió aktuális hírei, ezekhez kapcsolódóan beszélgetés egy meghívott vendéggel a megújult Telin TV-n. Hétfőn és pénteken 18.15-kor Sportkoktél.
Tovább »

Futsal: hozta a kötelezőt az SZTE EHÖK

2011. október 31., hétfő · Hozzászólok

A sereghajtó Salgótarján ellen magabiztos győzelemmel folytatta küzdelmeit a férfi futsal NB II Keleti csoportjában az SZTE EHÖK SE.
Tovább »

Két és féléves mélyponton a forint

2011. október 31., hétfő · Egy hozzászólás

Gyengült a forint a főbb valutákhoz képest hétfőn, az euróhoz képest újabb két és féléves mélypontig.
Tovább »

Futsal: kifogott az UTC-n a Fekete-mágia + FOTÓK

2011. október 31., hétfő · 19 hozzászólás

utc_drac13_gs Elveszítette hazai veretlenségét a futsal NB I-ben az UTC-Junior Sport, melynek játékából a debreceniek ellen hiányzott a megszokott lendület és dinamika.
Tovább »

A reformációra emlékeztünk + FOTÓK

2011. október 31., hétfő · Egy hozzászólás

Október 31. a reformáció emléknapja, Luther Márton Ágoston-rendi szerzetes a hagyomány szerint ezen a napon szögezte ki 1517-ben az egyház megújítását szolgáló 95 tételét a wittenbergi vártemplom kapujára.
Tovább »

Londoni elemzők alig fél százalékos hazai növekedést jósolnak

2011. október 31., hétfő · 2 hozzászólás

Meredeken rontották hétfőn a jövő évre szóló euróövezeti – és ezzel összefüggésben közép-európai, benne magyarországi – növekedési előrejelzéseiket londoni felzárkózó piaci elemzők, akik szerint 2012-ben nem zárható ki átmeneti recesszió a valutaunióban, a magyar gazdaságban pedig legföljebb fél százalékos növekedés várható.
Tovább »

Bayer: jelentős előrelépés történt Ukrajnában a magyar felvételi ügyében

2011. október 31., hétfő · Egy hozzászólás

Magyarország kijevi nagykövete szerint örvendetes és jelentős előrelépés, hogy az ukrán oktatási miniszter napokban kiadott rendelete értelmében a következő tanévben az ukrajnai nemzetiségi iskolák végzősei – köztük a magyarul érettségizők – anyanyelvükből és nemzeti irodalmukból felvételizhetnek a felsőoktatási intézmények anyanyelvi filológiai szakaira.
Tovább »

Népszámlálás: már 95%-os a résztvétel

2011. október 31., hétfő · Hozzászólok

Országos átlagban a háztartások 95 százalékából érkeztek be 14 óráig a népszámlálási adatok, de ez a szám valamelyest minden bizonnyal növekszik a nap folyamán, miután újabb kitöltött kérdőívek adatait viszik fel a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) informatikai rendszerébe – közölte Virágh Eszter, a KSH népszámlálási szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Tovább »

Szijjártó: Simor nem igazolta, hogy eladta off-shore cégét

2011. október 31., hétfő · Egy hozzászólás

Nem érkeztek Simor Andrástól, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökétől a parlament költségvetési bizottságához dokumentumok arról, hogy valóban eladta off-shore cégét, és valóban hazahozta vagyonát – mondta Szijjártó Péter, a költségvetési bizottság fideszes alelnöke hétfőn az MTI-nek.
Tovább »

Iskola “Bonifert-fokon” + VIDEÓ

2011. október 31., hétfő · 2 hozzászólás

Egy éve vette fel a Makkosházi Iskola Bonifert Domonkos (1942-2002) matematika tanár nevét. Családi és egészségnap, matematikaversenyek, valamint ökoprogramok tették és teszik változatossá az intézmény mindennapjait.
Tovább »

Következő oldal »