Sport

Futsal: Tóth Attila gólt lőne a Berettyóújfalunak

Futsal: Tóth Attila gólt lőne a Berettyóújfalunak

2011. szeptember 16., péntek
Futsal: Tóth Attila gólt lőne a Berettyóújfalunak

Hétfő este ismét hazai pályán játszik az UTC-Junior Sport NB I-es férfi futsalcsapata, az ellenfél pedig a Berettyóújfalu legendás alakulata lesz. Tóth Attilának nem ismeretlenek a hajdúságiak.

A szurkolók utoljára a május 30-i, Borsod Volán Miskolc elleni osztályozó

első, hazai mérkőzésén

láthatták

Tóth Attilát

, aki biztos labdatartásaival, remek irányító munkájával, s nem utolsó sorban az UTC negyedik góljával hívta fel magára a figyelmet, a 7-2-es hazai győzelemmel végződő "odavágón". A 32 éves játékos már akkor is sérüléssel küzdött, azóta sem lépett pályára, ám amint az portálunkkal közölte, lehetséges, hogy a Berettyóújfalu ellen már harcba száll. "Bízom benne, hogy hétfő este már számíthat rám

Brinszky Adrián

edző, ha nem is feltétlenül a két sorban, hanem a két tartalék egyikeként. Remélem pályára is léphetek, a héten már megkezdtem az edzéseket" - közölte a rutinos labdarúgó. "Az edzőmeccsen már láttuk, hogy ez az átalakult Berettyóújfalu is jó csapat, de mi is nagyon jót nyújtottunk, hasonló teljesítménnyel meglephetjük őket. Bátran kell játszanunk, mert a Csömör elleni első hazai meccsünkön az első félidőben sok helyzetünk volt, ám ezek rendre kimaradtak. Aztán a második játékrészben összejöttek a gólok, azt hiszem az eredményre nem is lehet panasz. A közönség szeretete is nagy segítség, bízom benne ismét sokan kijönnek majd szurkolni nekünk" - tette hozzá.

Ha valaki az UTC-ből, akkor Tóth biztosan jól ismeri a hétfő esti ellenfelet. "Még az Első Beton színeiben számos meccsen sikerült betalálnom idegenben és itthon egyaránt, egyszer vendégként 2-1-re le is tudtuk őket győzni, persze nem ez volt a jellemző" - idézi fel emlékeit a kiváló futsalos, aki a két csapat legutolsó találkozásakor - egyben az Első Beton utolsó hazai meccsén - ugyancsak gólt tudott lőni, ezzel vezetett a Beton a 10. percben. "Szinte mindenkit ismerek a csapatból, többekkel jóban is vagyok azok közül, akik három évvel ezelőtt játszottak ellenünk. Jó kis meccsre számítok, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Berettyóújfalu profi csapat, edzettségben, összeszokottságban és eredményeikben nagyon jók. Persze mi is hajtós fiatalok vagyunk, sok ügyes és tehetséges játékos alkotja csapatunkat. Úgy gondolom ez

az edzőmeccsen

is látszott, ahol ugyan még a felkészülés elején jártak, de a teljes csapat eljött Szegedre. Hogy csak pár nevet említsek:

Trencsényi János, Lovas Norbert, Nagy István és Kolompár Zsolt

mind nagyon rutinos, tapasztalt játékosok, valódi húzóemberek" - tette hozzá a gólerős játékos, aki, ha csak az Első Beton utolsó két szezonját nézzük (2006-2007 és 2007-2008), 40 futsalmeccsen 51 góllal szomorította az ellenfeleket. A Csömör elleni találkozóhoz hasonlóan a belépőjegy ezúttal is 500 forint, mely tombola is egyben (sorsolás szünetben), hölgyeknek és diákoknak pedig díjtalan a belépés. A mérkőzés hétfőn 19 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.