Közélet

Üzemképes a Belvárosi mozi - péntek este nyit a Grand (Frissítve)

Üzemképes a Belvárosi mozi - péntek este nyit a Grand (Frissítve)

2011. július 1., péntek
Üzemképes a Belvárosi mozi - péntek este nyit a Grand (Frissítve)
Botka László polgármester az új ellenőrzési hivatalról tartott pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, hogy péntek reggel megérkezett a tűzoltóság hivatalos irata arról, hogy a Belvárosi mozi elektromos hálózata üzemeltethető. A polgármester azt is közölte, hogy hat nap alatt elvégezték a karbantartási munkálatokat a tűzoltóság határozatával együtt. Botka szerint az IH Rendezvényközpont vezetőjének sem joga, sem oka nem volt a bezárásra, így továbbra is fenntartja, hogy javasolni fogja Sódar István azonnali hatállyal történő felmentését.

Csütörtökön nyit a Belvárosi mozi

A Belvárosi moziban befejeződtek a közvetlen élet-, illetve tűzveszélyt jelentő hiányosságok megszüntetésének munkálatai, így elhárult az akadály az épület megnyitása előtt. A mozi dolgozói hétfőtől ismét munkába állhatnak, előkészítik, hogy július 7-én, elindulhasson valamennyi teremben a filmvetítés és a közönség zavartalan körülmények között látogathassa újból az intézményt. A Tűzoltóság kötelezése alapján a fennmaradó hiányosságok kijavítására a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. ütemtervet készít - tájékoztat közleményében Sódar István, az IH Rendezvényközpont ügyvezető igazgatója. Mint ismeretes, a mozival egyidőben bezárták a Grand Cafét is. Míg a Belvárosi mozi jövő csütörtöktől tárja ki újra kapuit, a Grand már péntek estétől várja a vendégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.