Sport

Labdarúgás: súlyos KITE-vereség Makón + FOTÓK

Labdarúgás: súlyos KITE-vereség Makón + FOTÓK

2011. február 19., szombat
Labdarúgás: súlyos KITE-vereség Makón + FOTÓK
NB II-es ellenfelet választott magának szombatra a KITE-Szeged együttese. Major László tanítványai Makóra látogattak, ahol kiadós verést kaptak. A szegediekre három hét múlva már tétmeccs vár, így ideje összekapni a csapatot. Az utóbbi napok bizonytalansága, a kerethirdetést követő események sajnos nem múltak el nyomtalanul az NB III-as Tisza-partiak háza táján, látszott, fejben nincsenek igazán rendben a labdarúgók. Major László vezetőedzőre még komoly feladatok várnak a három hét múlva sorra kerülő hódmezővásárhelyi bajnokiig. A makói edzőmeccsen a KITE-Szegedben pályára lépett három légiós is, akik a kerethirdetés után érkeztek. Még nem tudni, a szerb Milovanovics és a két színes bőrű francia fiú, Elvis és Kevin marad-e. A hazaiak egyébként Varga Róbert egyéni akciója révén szereztek vezetést, majd Magyar György közelről duplázta meg az előnyt. Még a szünet előtt Kazán Attila büntetőből szépített. A második játékrészben kitömte a vendégek hálóját a Makó. Először Faragó Bence volt eredményes, majd Retek Flórián bombájának tapsolhattak a nézők. Ezt követően Magyar is értékesített egy tizenegyest, a végeredményt pedig Faragó állította be a széteső szegediek ellen; 6-1, kiütés... A kék-fekete-zöldek kedden 18 órától a Felső Tisza parton a megyei II. osztályú Algyő SK ellen folytatják a felkészülést.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Makó FC - KITE-Szeged 6-1 (4-1). Makó, 100 néző. Makó: Halász - Kónya, Krucsó, Béres, Szalai, Varga R., Retek, Magyar, Puskás, Faragó, Nagy. Csere: Potloka, Kószó, Podonyi, Horváth. Vezetőedző: Kolozsvári János. Szeged: Belecan - Laczkó, Gellér, Saulic, Kazán, Batik B., Kulacsik, Bernáth, Huszárik, Milovanovics, Elvis. Csere: Pálinkó, Balogh, Vágó A., ifj. Major, Varga I., Gahwagi, Kevin. Vezetőedző: Major László. Gólszerző: Magyar 2 (egyet 11-esből), Faragó 2, Varga, Retek, illetve Kazán (11-esből). Major László: "Az utolsó pillanatban még megnéztük három próbajátékost, most már hétfőre tényleg kialakul a végleges keretünk. Remélem, azt követően rend lesz, s nyugodtan tudunk dolgozni. Látszik, hogy a Makó jócskán előttünk jár."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.