Gazdaság

Pénzek a régióban - ingyenes konferencia Szegeden

Pénzek a régióban  - ingyenes konferencia Szegeden

2013. március 27., szerda
Pénzek a régióban  - ingyenes konferencia Szegeden

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusának fókuszában. A regionális szintű összefogások, társulások, melyben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet, a jövőt, a fejlődést jelentik. Hogy a szereplők informáltsága megfelelő legyen, ebben nyújt segítséget a Pénz, de honnan? címet viselő ingyenes konferenciasorozat, mely április 11-én érkezik Szegedre.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára,

Csepreghy Nándor

nyitóelőadásával indult el a Piac & Profit több éve sikert arató

„Pénz, de honnan?” konferenciasorozatának

tizedik évada, amelynek rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. A kormányzat képviselői minden állomáshelyen részt vesznek a konferencián. A Piac & Profit 2013-ban is elinduló Pénz, de honnan? roadshow-ja a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatja a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetést ad a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásokról, pályázatokról, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismerteti meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat. A sorozat negyedik állomása Szeged, április 11-én 10 órától várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényre a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaraépületébe (Párizsi krt. 8-12.). A konferencia térítésmentes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A szervező honlapján (www.piacesprofit.hu) lehet kitölteni a regisztrációs lapot, itt fellelhető a konferencia részletes tematikája is. További információ a konferencia@piacesprofit.hu e-mail címen vagy a (1) 239 – 9597 telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.