Gazdaság

Biztonságos megtakarítást segít a tozsdezzünk.hu

Biztonságos megtakarítást segít a tozsdezzünk.hu

2012. október 17., szerda
Biztonságos megtakarítást segít a tozsdezzünk.hu

A válság rengeteg embert megtanított arra, hogy fontos a biztonság a megtakarításaink terén. Rendkívül fontos, hogy megtakarásainkat kézben tartsuk, és ne biztosítók, illetve egyéb bankoktól függjön, ha nem mi magunk tudjuk menedzselni.

A tozsdezzünk.hu egy olyan oktató cég, ami egyéni, illetve kiscsoportos tőzsdeoktatásokat tart Budapesten és Szegeden. Mellette tőzsderobotok készítésével illetve forgalmazásával foglalkozik, valamint segít eligazodni a Forex piacon. Az oldal célja, hogy segítse a kezdő tőzsdézőket elindulni a kereskedés útján - Brókercégek kiválasztása, egy stratégia kiválasztása, piaci instrumentum illetve kereskedési időszaknak megfelelő kiválasztásában nyújtanak segítő kezet. Tanfolyamaiban kiemelten foglalkoznak a tőzsdézés pszichológiájával, amely rendkívül nagy hatással van az elérhető eredményekre. Olyan egyénhez illő stratégiák kialakítására törekednek, amelyek az eredményesség mellett a biztonságra és kockázat kezelésre helyezik a fő hangsúlyt. Tanfolyam végeztével mód van a további mentorálasra ingyenesen a végzett tanulóknak. A cég szeretettel vár minden érdeklődőt november 9-én az Eötvös József Gimnáziumba (Csongor tér 1.) egy ingyenes tőzsdei prezentációra 18 órától!

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.