Gazdaság

Technológiai fejlesztés a Leonardo Kft.-nél az Új Széchenyi-terv segítségével

Technológiai fejlesztés a Leonardo Kft.-nél az Új Széchenyi-terv segítségével

2012. augusztus 28., kedd
Technológiai fejlesztés a Leonardo Kft.-nél az Új Széchenyi-terv segítségével

A szegedi Leonardo Kft. 3,2 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi-terv „Mikro-, és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázati kiírásán. A 2012 májusában befejeződött 8 milliós összköltségű projekt keretében beszerzésre került technikai eszközök hozzájárulnak a kommunikációs szolgáltatásokat kínáló vállalkozás piaci sikeréhez és munkahelyteremtéséhez.

A szegedi székhelyű Leonardo Kft. több mint 10 éve működik a marketing és kommunikáció területén. Tevékenysége kiterjed többek között a marketing és kommunikációs tanácsadás, valamint a sajtószolgáltatások - mint például a médiafigyelés, sajtótájékoztatók szervezése, sajtóanyagok írása és közzététele - területére. A vállalkozás a 8 066 300 forint összköltségvetésű projekthez 3 226 520 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi-terv „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázat keretében 2012 februárjában. Az eszközbeszerzésre irányuló pályázat elsődleges célja a Leonardo Kft. marketing és média szakmai profiljának további bővítése volt, melynek köszönhetően nemcsak a cég versenyképessége erősödik, hanem szélesebb körű szolgáltatásokat is tud nyújtani jelenlegi és leendő ügyfelei számára. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.