Gazdaság

Új portállal bővült az "építőipar térképe" + VIDEÓ

Új portállal bővült az "építőipar térképe" + VIDEÓ

2012. március 27., kedd
Új portállal bővült az "építőipar térképe" + VIDEÓ

Az építőipari szolgáltatóknak, valamint a szolgáltatás iránt érdeklődőknek ad fórumot a kitvalasszak.com, ahol a véleményüket megoszthatják, és egymással is felvehetik a kapcsolatot a felek. A társoldalként indított mitvalasszak.com feladata pedig az építőanyagok rendszerezése.

Két éve indult útjának az építőiparral foglalkozó kitvalasszak.hu, hogy az "építőipar térképeként" aktuális információkkal lássa el az érdeklődőket. A portállal egy olyan platformot biztosítanak a készítők az építőipari szolgáltatók részére, ahol kinyilváníthatják véleményüket, megoszthatják másokkal tapasztalatukat, a szolgáltatásuk iránt érdeklődők pedig gyorsan, egyszerűen elérhetik őket. Társoldalként nemrég indították be a mitvalasszak.com, amely az építőanyagokat rendszerezi. 300 gyártó közel 6000 terméke szerepel ezen a honlapon. "Ez a két oldal együtt fejti ki azt a tevékenységét, amelyet két évvel ezelőtt megálmodtunk" - nyilatkozta a Telin TV-nek

Hoffmann Pál

ügyvezető igazgató. Mint mondta, a weboldal elsősorban a kisfogyasztóknak, a közvetlen felhasználókat célozza meg. Az oldalt is e célból tették átláthatóvá és felhasználóbaráttá, hogy ne legyen hozzá szükséges építőipari végzettség. "Emellett nem titkolt szándékunk az is, hogy a szakmába lévők is korrekt tájékoztatást kaphassanak, az oldalon ők is igen nagy mennyiségű információt találhatnak" - tette hozzá az ügyvezető igazgató.

A részletekért tekintse meg a Telin TV Hoffmann Pállal készített interjúját (Szeged Ma hírműsor, 2012. március 23.)!

http://www.youtube.com/watch?v=xZBsqxIi0jI&list=UUZbymfkMQWfoGHPLq56ttLw&index=4&feature=plcp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.