Egyház

Két különvonatot indítanak idén Budapestről a csíksomlyói búcsúba + videó

Két különvonatot indítanak idén Budapestről a csíksomlyói búcsúba + videó

2024. február 3., szombat
Két különvonatot indítanak idén Budapestről a csíksomlyói búcsúba + videó

A 2024-ben esedékes csíksomlyói pünkösdi búcsúra is indít zarándokvonatokat a Misszió Tours szervezésében a MÁV-START Zrt. közreműködésével. Immár elérhető a különvonatok indulási és érkezési ideje, valamint az útvonalaik is.

 

Május 16–19. között közlekedik majd a Csíksomlyóra tartó Boldogasszony zarándokvonat, amely Budapestről a Keleti pályaudvarról indul a vonat kora reggel a zarándokok ünnepélyes megáldása után. Több felszállási lehetőséget is biztosítanak majd Csíkszeredáig - számolt be a Híradó.hu

A program a következők szerint alakul:

  • Május 16–19. – Boldogasszony zarándokvonat

Budapestről a Keleti pályaudvarról indul a vonat kora reggel a zarándokok ünnepélyes megáldása után, több felszállási lehetőséggel is el lehet majd jutni a Székelyföldre, Csíkszeredába.

Útvonal odafele: Budapest, Keleti-pu.–Szolnok–Püspökladány–Debrecen–Nyírábrány–Érmihályfalva–Nagykároly–Zilah–Zsibó–Dés–Déda–Maroshévíz–Gyergyószentmiklós–Marosfő–Csíkszentdomokos–Csíkmadaras–Madéfalva–Csíkszereda.

 

  • Május 17–19. – Misszió Zarándokvonat

A zarándokok ünnepélyes megáldása után indul majd a vonat a délutáni órákban Budapestről, a Keleti pályaudvarról.

Útvonal odafele: Budapest, Keleti pu.–Szolnok–Püspökladány–Debrecen–Nyírábrány–Érmihályfalva–Nagykároly–Zilah–Zsibó–Dés–Déda–Gyergyószentmiklós–Csíkszereda.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.