Egyetem

Széngyűjtő SZÉNmobot szervez a szegedi MiértHallgatók

Széngyűjtő SZÉNmobot szervez a szegedi MiértHallgatók

2012. december 31., hétfő
Széngyűjtő SZÉNmobot szervez a szegedi MiértHallgatók

A MiértHallgatók független csoportja széngyűjtést szervez a Szegedi Tudományegyetemért. Az akció célja, hogy a szénszünetben is felhívják a hallgatók, egyetemi dolgozók, középiskolások és szüleik, valamint a szegediek figyelmét arra, hogy a felsőoktatás ellehetetlenítésével veszélybe került a Tisza-parti universitas.

A SZÉNmob nevű akción a MiértHallgatók szenet (vagy tűzifát) gyűjtenek, hogy ezzel tiltakozzanak a felsőoktatást érintő zárolások ellen január 2-án, 15 órától, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központjának bejárata előtt. "Az akció a

Nemsztrájk - Szabad Egyetem

nevű kezdeményezés bevezető eseménye. Arra kérjük a SZÉNmob résztvevőit, hogy hozzanak szenet (vagy tűzifát) a TIK elé, fűtsük be együtt az egyetemet!!" - olvasható a MiértHallgatók csoport közleményében, hozzátéve, ha a flashmob során nagyobb mennyiségű szén vagy tűzifa gyűlik össze, azt a szervezők jótékony célokra ajánlják fel. Facebook-esemény:

http://www.facebook.com/events/505985766091084/?ref=22

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.