Egyetem

Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyre hív a szegedi egyetem

Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyre hív a szegedi egyetem

2012. szeptember 19., szerda
Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyre hív a szegedi egyetem

Szeptember 22-ig lehet jelentkezni

Cambridge-i út a fődíj, több iPad és pénzjutalom a nyeremények között: a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Versenyre hívja a középiskolás diákok 3 fős csapatait.

A 75 évvel ezelőtt Nobel-díjat elnyert

Szent-Györgyi Albert

előtt tiszteleg a Szegedi Tudományegyetem több akciója, rendezvénye is. A tudóst, a polihisztort, illetve az idei Szent-Györgyi emlékév programjait mutatja be

az SZTE friss honlapja

. Itt folyamatos az információ az SZTE idén először meghirdetett Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyéről is, amelynek különlegessége, hogy a Nobel-díjas tudós gazdag életművéből merít, így több tudományterületet is érint. Az újszerű tanulmányi verseny résztvevői bepillanthatnak az SZTE és Szeged életébe, bekapcsolódhatnak az egyetem által szervezett programokba. A verseny második fordulójába kerülő csapatok küzdelméről televíziós műsor készül. Az október 26-án megrendezendő vetélkedő első helyezett csapata és kísérő tanára elutazhat Cambridge-ba, de több iPad is gazdára talál, a dobogós helyezettek pénzjutalomban részesülnek. A felkészülést az SZTE ajánlott irodalomjegyzékkel,

a honlapon

elérhető szakirodalommal is segíti. A versenyre nevezni szeptember 22-ig lehet az elektronikus úton elérhető jelentkezési lap kitöltésével és a másolat beküldésével lehet. A nevezési lapokat az alábbi címre várják: SZTE Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Információs e-mail: pr@rekt.u-szeged.hu telefonszám/fax: 62/546 353. A versenyről is folyamatos információkat nyújt az SZTE hivatalos honlapja:

www.u-szeged.hu

; illetve a

www.u-szeged.hu/szentgyorgyi

oldal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.