Egyetem

Zöld oázisnál frissülhetnek fel a hallgatók + FOTÓK

Zöld oázisnál frissülhetnek fel a hallgatók + FOTÓK

2012. május 29., kedd
Zöld oázisnál frissülhetnek fel a hallgatók + FOTÓK

Rendhagyó kikapcsolódási lehetőséggel várja a vizsgaidőszakban kimerült diákokat a Tanulmányi és Információs Központ. Az egyetemi könyvtár szomszédságában található parkban "zöld oázist" alakítottak ki, ahol pihenni, tanulni, és egy kicsit mozogni is lehet.

Közel harmincezer egyetemi hallgató kezdte meg múlt héttől a vizsgaidőszakot. Az éjszakába nyúló tanulást, a könyvek unalomba fulladó biflázást színesítené a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja zöld oázisával, melyet május 29-én 10 órától nyitott meg a könyvtár melletti parkban. Az eredeti tervek szerint csütörtökig, minden nap 10 és 18 óra között várják ide a diákokat, akik egy plédre, nyugágyra leheveredve relaxálhatnak, élvezhetik a napsütést, vagy a természet lágy ölén készülhetnek fel vizsgáikra. A halk zeneszó mellett egy kis testmozgásra is lehetőség van a friss levegőn. Amennyiben ez a zöldövezeti kitelepülés sikeresnek bizonyul, a TIK a későbbiekben is lehetőséget biztosít rá. Az épület előtt sorakozó biciklihegyek is tükrözik az érdeklődést, fűhöz-fához, de még a közlekedési táblákhoz is odaláncolták a kétkerekűket. Holnap frissítő, alkoholmentes gyümölcskoktélokat is kevernek a TIK zöldövezetében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.