Egyetem

Az MPVI Mobil nagyobb versenyt vár a mobilpiacon

Az MPVI Mobil nagyobb versenyt vár a mobilpiacon

2012. április 20., péntek
Az MPVI Mobil nagyobb versenyt vár a mobilpiacon

Nagyobb versenyt vár a mobilpiacon a negyedik mobilszolgáltató, az MPVI Mobil Zrt.; az 500 millió forint alaptőkével rendelkező társaságot bejegyezte a cégbíróság és megkapta a frekvenciahasználati jogot - mondták el a cég vezetői pénteki bemutatkozó sajtótájékoztatójukon, Budapesten.

Kalmár István

, az MPVI Mobil Zrt. igazgatóságának elnöke közölte: céljuk az, hogy a negyedik mobilszolgáltató versenyképes piaci szereplőként, hatékonyan és eredményesen működjön. Arra a felvetésre, hogy a három jelenlegi mobilszolgáltató bíróságon támadta meg az MPVI Mobil frekvenciaengedélyét és a végrehajtás felfüggesztését kérte,

Schmidt Pál

, az igazgatóság tagja azt mondta: "ne szaladjunk előre az időben, várjuk meg, hogyan dönt bíróság". Kalmár István szerint az utóbbi tíz év legnagyobb változását hozhatja az új cég a piacon, magasabb szolgáltatási színvonallal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.