Egyetem

Információs nap a mobilitásért

Információs nap a mobilitásért

2010. október 6., szerda
Információs nap a mobilitásért

Európai diákcseréket, külföldi szakmai gyakorlatokat és tanulmányutakat, iskolai együttműködéseket támogató uniós pályázati lehetőségeket ismertet a Tempus Közalapítvány október 12-i, szegedi információs napja, amelynek az SZTE Állam- és Jogtudományi Kari társalgója ad helyet (Tisza Lajos krt. 54., III.emelet).

A délután 13 órától kezdődő rendezvényen a közoktatást támogató Comenius program óvodák, alap- és középfokú oktatási intézmények érdeklődésére tarthat számot; míg a szakképzést fejlesztő Leonardo program bemutatására 15 órától szakképző intézmények, szakképzésben érintett egyesületek, szövetségek, vállalkozások, munkaügyi központok, kamarák képviselőit várják. A szegedi Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola sikeresen vesz részt a programokban: a rendezvényen az iskola Comenius projektjének koordinátora is segíteni fogja tanácsaival a résztvevőket, hogy minél több régióbeli intézmény tudjon élni az új perspektívákat nyújtó uniós oktatási-képzési pályázatokkal. A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött: www.tka.hu>>Rendezvények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.