Sporthétvége: KEK-ben a Pick, budapesti bukták

2008. november 16., vasárnap · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Sűrű szombati program vár a szegedi sportrajongókra: öt együttesért is szoríthatnak a különböző pontvadászatokban. A SZEGEDma.hu természetesen ezúttal is beszámol majd a történésekről, az eredményeket keressék folyamatosan frissülő Sporthétvége összeállításunkban! Tovább »

Sporthétvége: nem gatyázott a Pick és a Beton

2008. október 5., vasárnap · Hozzászólok

Sportos szempontból nem lesz túl dús a szegedi szombat és vasárnap programja, ám azért így is lesz bőven izgulni valójuk a Tisza-parti sportolókért szorítóknak. Megkezdődik a férfi vízilabda-bajnokság, illetve a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligájának küzdelemsorozata, a tekézők pedig finálét játszanak a világkupában. Újra itt a szombat, újra itt a Sporthétvége a SZEGEDma.hu-n. Mint olvasóink már megszokhatták, ezúttal is folyamatosan beszámolunk a legfontosabb szegedi vonatkozású sporthírekről és -eredményekről. Tartsanak most is velünk! Tovább »

Kézilabda: túlélné a halálcsoportot a Pick Szeged

2008. október 1., szerda · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Vasárnap megkezdődnek a küzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája H csoportjában, a Pick Szeged a lengyel Wisla Plock vendégeként lép pályára. A kvartettben a német Löwen és a horvát Zagreb szerepel még, így nem lesz könnyű megkaparintani a két továbbjutó hely valamelyikét. Sok más mellett erről volt szó a szerdai sajtótájékoztatón. Tovább »

Sporthétvége: harmadik a Beton, kikapott a Szedeák

2008. szeptember 14., vasárnap · Hozzászólok

Szombaton első bajnoki mérkőzését játssza az SZTE-Szedeák NB I/B csoportos férfi kosárlabdacsapata, vasárnapig zajlik a nemzetközi vízilabdatorna a sportuszodában, a szeviépes kosaras lányok a Sió-kupán vitézkednek, a Pick szombaton Kecskemétre utazik. Sporthétvége című összeállításunkban folyamatosan beszámolunk Önöknek a szegedi vonatkozású eredményekről és történésekről, kattintsanak újra és újra a Sporthétvégére a SZEGEDma.hu-n, s semmiről sem maradnak le! Tovább »

Nehéz BL-csoportba került a Pick Szeged

2008. július 5., szombat · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Pénteken este a svédországi Göteborgban elkészítették a 2008/2009-es férfikézilabda Bajnokok Ligája első fordulójának csoportbeosztását. A magyar kupa győztese, a hazai bajnokság ezüstérmese, a Pick Szeged gárdája a horvát bajnok Zagrebbel, a lengyel aranyérmes Wisla Plockkal, valamint a német Löwen, illetve a luxemburgi Dudelange előselejtezőjének győztesével a H csoportba került. Az első kettő jut a legjobb 16-ba. Tovább »