Lomtalanítás lesz Szatymazon

2016. szeptember 19., hétfő · Hozzászólok

lomtalanitas01_gs

“Értesítjük Önöket, hogy az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfeleink részére társaságunk 2016.10.08-án Szatymaz belterületén térítésmentes lomtalanítást végez.” – tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Tovább »

A falugondnokokat köszöntötték Szatymazon + FOTÓK

2016. augusztus 12., péntek · 3 hozzászólás

szatymaz_falugondnok_talalkozo07_gsSzatymazon rendezte meg éves tanyagondnoki találkozóját a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesülete. A település első alkalommal fogadta a rendezvényt, melynek keretében a gondnokok odaadó és lelkiismeretes munkájának mondtak köszönetet.
Tovább »

Labdarúgás: modern öltözőépülettel gazdagodott Szatymaz + FOTÓK

2015. október 11., vasárnap · Egy hozzászólás

szatymazi_palyaavato05_gs

Korábban a csatároknak ki kellett jönniük, mikor a védelem tartott taktikai értekezletet – a 60 millió forintból elkészült beruházást Kiss-Rigó László megyei társadalmi elnök avatta fel szombaton. Tovább »

Razzia az M5-ösön: embercsempészekre vadásztak a rendőrök Szatymaznál + VIDEÓ

2015. szeptember 3., csütörtök · Hozzászólok

Illegális bevándorlás – Embercsempészeket fogtak el Csongr

Mintegy kétszáz rendőr részvételével tartottak összehangolt akciót az embercsempészet ellen csütörtökre virradóra Csongrád megyében – tapasztalta több helyszínen az MTI tudósítója.
Tovább »

Szén-monoxid-mérgezés Szegeden

2015. február 16., hétfő · Hozzászólok

Az elmúlt hét végén tűzeseteknél és műszaki mentéseknél avatkoztak be a Csongrád megyei tűzoltók. Szegeden a Hattyas utcában pedig egy idős nőt szállítottak kórházba szén-moxid-mérgezéssel. A káresetekhez a szegedi, a szentesi, a ruzsai és a hódmezővásárhelyi egységeket riasztotta a megyei főügyelet.
Tovább »

Következő oldal »